Știri interne

Despărțirea anului în România! O vedetă TV a decis să divorțeze după 10 ani

Despărțirea anului în România! O vedetă TV a decis să divorțeze după 10 ani

Divorțul momentului în showbiz! După 10 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deși au un copil împreună. Semne că relația dintre ei s-a răcit au apărut încă din pandemie, lucru dezvăluit chiar la finalul anului trecut.

Simona Bălănescu și Rareș Dragomir, fiul regretatului compozitor Marcel Dragomir, au luat o decizie neașteptată. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei după ce sunt de 10 ani împreună și au doi copii. În cuplu au fost semne de lucrurile nu merg tocmai bine încă din timpul pandemiei, lucru confirmat și de Rareș Dragomir la finalul anului trecut, iar acum s-a ajuns la divorț.

Vedeta TV și-a serbat pe data de 6 august ziua de naștere, într-un cadru restrâns, alături de mama sa și cei doi copii. Cu toate acestea, Rareș Dragomir a fost absent, aflându-se la mare pentru a susține programe artistice în Costinești, la Vox Maris.

De menționat că, actele de divorț ar fi fost deja depuse, însă procesul este încă în curs de desfășurare. Rareș Dragomir și Simona Bălănescu s-au abținut deocamdată de la declarații pe tema divorțului lor.

Simona Bălănescu și Rareș Dragomir sunt căsătoriți din vara anului 2013, dar mariajul lor a fost zdruncinat serios în pandemie, atunci când au apărut și primele semne că lucrurile nu merg bine. Acest lucru a fost dezvăluit în toamna anului trecut chiar de către fiul regretatului compozitor Marcel Dragomir.

Rareș Dragomir a vorbit atunci despre dificultățile căsătoriei lor, menționând greutățile vieții, lipsurile, grijile financiare și responsabilitățile ca posibile probleme care au influențat relația lor.

„Da, clar. Când ești căsătorit nu ești scutit de momente grele. Probabil că am fost destul de aproape de despărțire însă mă bucur că sentimentele și maturitatea au avut un cuvânt greu de spus.

Greutățile vieții, lipsurile, neîmplinirile profesionale sau personale, grijile financiare, responsabilitățile, problemele care apar vis a vis de educația și creșterea copiilor cred că sunt o piatră grea de încercare pentru oricare cuplu”, a declarat Rareș Dragomir la finalul anului trecut, pentru OK!Magazine.

De ceva vreme, Rareș Dragomir nici nu mai este prezent în fotografiile postate pe rețelele de socializare de vedeta TV. Însă, ce-i drept, nici fiul compozitorului nu mai postează imagini cu familia sa pe rețelele de socializare.

Simona Bălănescu și Rareș Dragomir au împreună o fetiță de 10 ani, pe nume Rebecca, dar Simona Bălănescu mai are un băiat din căsătoria anterioară.

Continue Reading
To Top