Știri interne

Durere fara margini in Vaslui. Alina, fata omorata de cea mai buna prietena, a fost condusa pe ultimul drum

Durere fara margini in Vaslui. Alina, fata omorata de cea mai buna prietena, a fost condusa pe ultimul drum

Alina, tanara ucisa de cea mai apropiata prietena, intr-o camera dintr-un hotel din Mangalia, a fost condusa pe ultimul drum in rochie de mireasa, starnind lacrimi in toata asezarea cand a fost purtata pe ultimul sau drum.

Sute de persoane au fost alaturi de suferinta familiei Alinei, tanara ucisa de prietena sa apropiata

Cu un cortegiu insotitor, Alina a fost purtata pe ultima sa calatorie, familia optand pentru a o imbraca intr-o rochie de mireasa, conform traditiei.

Initial, oamenii s-au indreptat catre resedinta familiei Alinei, din Buda, o comuna din Osesti, judetul Vaslui. Acolo, clericii au rostit rugaciuni funerare, ulterior procesiunea a mers spre biserica, iar in cele din urma s-a indreptat catre cimitirul local.

Rudele, prietenii, vecinii si chiar concetatenii Alinei au stat alaturi de familie, solidarizandu-se in fata nenorocirii care a batut la usa satului lor. Alina si-a gasit sfarsitul in noaptea de sambata spre duminica (intre 5 si 6 august 2023), intr-o camera din statiunea Saturn, acolo unde era cazata alaturi de cea mai apropiata prietena, Loredana, cu care avea o legatura din gradinita si cu care a lucrat in aceasta vara intr-un alt complex de pe litoral.

Din motive care, pana si acum, par dificil de asimilat, Loredana a ales sa ii rapeasca viata Alinei. Ea a declarat in fata anchetatorilor ca si-a pierdut cumpatul intr-un moment de nervozitate, strangand cu putere un cutit in timp ce Alina raspundea evaziv la intrebarile sale si avea intentia sa se intoarca acasa, in Vaslui.

„Am avut cateva discutii contradictorii cu Alina, in legatura cu planurile ei de a pleca acasa, deoarece stiam ca vrea sa paraseasca hotelul. Intr-un acces de furie, in timp ce Alina dadea raspunsuri evazive, am inceput sa tremur. In prima faza, am ezitat, dar apoi am injunghiat-o.

Vreau sa precizez ca Alina nu dormea, dar statea cu ochii inchisi si cu fata spre perete. Nu am avut intentia sa ii iau viata, dar am avut un moment de pierdere a controlului”, a marturisit Loredana in declaratia data in fata anchetatorilor.

Gluma sinistra care i-a prezis moartea Alinei. Ce-i spunea iubitului ei in mod repetat
„Mai facea asa glume, zicea „Iub, daca o sa mor, am facut bani si sa iei sicriu din banii mei”. Dar asa, in gluma.

Si ii ziceam „De ce vorbesti asa? Eu sunt mereu langa tine”. Si zicea, „e, asa in gluma. De vreo doua ori mi-a zis.

De permis, tot asa, trebuia 2.000 de lei si voia sa aiba ea banii, sa nu ceara de la nimeni. „Daca dau de permis si iau o sa fiu prima din familie care are permis”, zicea. Era sufletul meu„, a povestit Sergiu, iubitul Alinei, noteaza Antena 3.

Continue Reading
To Top