Știri interne

Horoscop 12-18 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Taurul primeşte protecţie, Capricornii întâlnesc o dragoste fulgerătoare

Horoscop 12-18 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Taurul primeşte protecţie, Capricornii întâlnesc o dragoste fulgerătoare

Horoscop 12-18 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Săptămâna care vine aduce o perioadă de protecție cu ajutor nesperat pentru nativii din Taur, iar Capricornii întâlnesc o dragoste nouă, fulgerătoare.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie, realizat de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Săptămâna următoare e timpul și ai și înțelepciunea care te ajută să reflectezi și să îți aducă ceva liniște, pentru că ai avut o săptămână anterioară mai tumultoasă. Pentru cei necăsătoriți, o relație poate să apară după un timp de așteptare, dar la fel de bine pot apărea și recompense târzii. Vei căuta pe cât e posibil să petreci timp alături de persoane în vârstă, care îţi vor da sfaturi foarte utile.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

În schimb, Taurul are o săptămână de protecție cu ajutor nesperat. Este pe calea cea bună, are încredere în el și se întrevede o legătură așteptată, dar care era în dubiu și spera să se poată într-adevăr concretiza. Poate pentru unii care își doresc mai mult, poate să apară chiar o căsătorie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

În schimb, Gemenii au energie, acționează bine profesional, domină situația de la serviciu, dar și în jurul lor, deoarece au mult magnetism, atrag și în relație, dar și pe cei din jurul lor și sunt extraordinari de magnetici în ceea ce înseamnă dragoste. Au mare dorință de cunoaștere și datorită acestui lucru, pentru că ei nu se implică într-o relație până nu cunosc, apar și raporturi pasionare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racul, în schimb, se simte trădat săptămâna viitoare, undeva abandonat de prieteni, de cei din jur. Este prizonierul unei situații și nu poate face nimic. Deocamdată nu are cum să iasă din astfel de conjuncturi. Va trebui să renunți la o persoană care te-a decepționat și în care aveai încredere. Deci o săptămână de luat măsuri hotărâtoare, dar și drastice totodată.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul primește un suflu nou, urmând după acest insuflu de energie o transformare radicală, dar asta va veni după un eșec pe care el l-a suportat, nu l-a făcut cunoscut nimănui și totodată scapă de perioada de angoase prin care a trecut. Cu alte cuvinte, Lei în săptămâna 12-18 august vor începe o viață nouă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara are o săptămână bună, dă dovadă de răbdare și receptivitate, iar o ieșire în natură o va avantaja, deoarece va cunoaște o persoană cu care undeva se vedea pe ascuns și nu spunea nimănui. Secretul Fecioarei acum iese la iveală. O femeie în schimb este foarte bună și va sări în ajutorul tău, acoperind micile greșeli pe care ai încercat să le ascunzi.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

O situație complicată are final fericit pentru nativii din Balanță. Toți cei întreprinzi îți va reuși și de aceea vei fi într-o săptămână cu exces de fericire sau vei fi foarte fericit. Primește recompense bine meritate. Uite că mai vin bani și pe la Balanțe.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion
În schimb, Scorpionul este pus în situație să facă o alegere, dar încă ești plin de dubii, ezitări, multe neliniști din cauza unei rivalități arhicunoscute nu numai de tine, dar și de cei din jurul tău. Reflectează înainte să iei o decizie în a alege dintre două persoane, două situații și două decizii pe care ar trebui să le iei ulterior.

Citește mai departe pe antena3.ro.

Continue Reading
To Top