Lifestyle

Nativii din zodiac care nu știu să țină un secret. Mihai Voropchievici: „Nu își pot ține gura pentru nimic în lume”

Nativii din zodiac care nu știu să țină un secret. Mihai Voropchievici: „Nu își pot ține gura pentru nimic în lume”

Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse” despre nativii din zodiac care nu sunt capabili să țină secrete. Sunt foarte sociabili și tocmai de aceea uneori dau din casă mai mult decât ar fi trebuit.

Iată ce spune Mihai Voropchievici despre nativii din zodiac care nu știu să țină secrete

SĂGETĂTOR

Pe primul loc este Săgetătorul, care e mai puțin interesat de fapte și mai mult interesat de adevăr. „Dacă tu ştii un secret, care conţine un adevăr, să fii convins că el va spune. Fire vibrantă și carismatică, e recunoscut pentru talentul său de a povesti, dar, totodată,și de a exagera într-o oarecare măsură. Mare grijă să nu-i spui ceva confidențial. Dacă e o poveste destul de bună va avea grijă să o facă cunoscută tuturor”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

GEMENI

„Gemenii sunt mai bârfitori aşa. Ei nu îşi prea pot ţine gura pentru nimic în lume. De ce?! Pentru că este o zodie guvernată chiar de Zeul Comunicării. Deci, nu ai cum să pui lacăt unui nativ din zodia Gemeni. Ei simt o nevoie acută de a comunica și de a împrăștia veștile. Nu poți conta pe ei dacă plănuiești o surpriză”, a adăugat numerologul.

FECIOARA

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt nativii născuți în zodia Fecioarei. „Adoră efectiv să vorbească, aşa că şi aceşti nativi sunt pe lista zodiilor care nu pot ţine un secret. Fecioarele dacă au un secret, trebuie neapărat să-l trâmbițeze. Va avea grijă să le explice tuturor că de fapt tu ești cel care ai dat greș, cam în orice. În realitate însă, te copleșește cu sfaturi și trebuie să faci întocmai cum îți spune dacă vrei să te ajute. Insista să-i mărturisești totul, dar nu îți promite că o să-ți păstreze secretele”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Continue Reading
To Top