Alertă! Autoritățile au găsit o nouă mina marină, foarte aproape de locul exploziei

Știri interne

Alertă! Autoritățile au găsit o nouă mina marină, foarte aproape de locul exploziei

Alertă! Autoritățile au găsit o nouă mina marină, foarte aproape de locul exploziei

În urmă cu doar câteva minute, o a doua mină marină a fost semnalată de un turist, după incidentul de la Costinești, unde un astfel de dispozitiv ar fi explodat în zona falezei, fără a provoca victime.

În această dimineață, o explozie s-a produs în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești, acolo unde, imediat după incident, la fața locului s-au deplasat efective de la Stația Tuzla cu o autospecială de stins incendii, tip ASAS, o autospecială SMURD B2 și o ambarcaţiune Rhib Eforie.

Acum, o a doua mină marină a fost semnalată de un turiștii în apele românesc, mai exact în Mnagalia.

A doua mină, semnalată de un turist în apele românești, după explozia de la Costinești

După incidentul care a avut loc în această dimineață la Costinești, moment în care o mină marină ar fi explodat în zona falezei, fără a provoca victime, Ministerul Apărării Naționale a comunicat turiștilor aflați în vacanță pe litoralul românesc că investighează posibila prezență în apele românești a unei mine în derivă.

În acest moment, pe plajele din Mangalia se află mai mult echipaje ale Poliției și Gărzii de Coastă. Turiștii sunt, de altfel, panicați și nu știu cum să reacționeze, iar asta în absența unor confirmări oficiale din partea autorităților.

Totodată, de pe digul din Mangalia se observă un obiect care ar putea fi o mină marină, însă deocamdată acest lucru este la nivel de ipoteză, până la un verdict al autorităților.

Continue Reading
To Top