Dr. Gheorghe Scridon a murit. Reputatul medic este plâns de întreaga lume

Știri interne

Dr. Gheorghe Scridon a murit. Reputatul medic este plâns de întreaga lume

Dr. Gheorghe Scridon a murit. Reputatul medic este plâns de întreaga lume

Cardiologul Gheorghe Ioan Scridon a dorit să joace tenis pe un teren special amenajat în curtea Spitalului Clinic „Avram Iancu” din Oradea. Din păcate, a murit după un atac de cord.

Doctorului Gheorghe Scridon i s-a făcut rău, miercuri, 9 august, în jurul orei 15.30, în timp ce juca tenis pe terenul amenajat în curtea Spitalului Clinic Militar „Avram Iancu” Oradea. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea nu au reușit să îl salveze, au relatat publicațiile locale Bihoreanul și Bihon.

După orele de program, cardiologul Gheorghe Scridon a vrut să joace tenis pe un teren special amenajat în curtea spitalului. Is-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator.

Alertați, colegii medici, alături de medicul de gardă, i-au aplicat imediat primul ajutor, începând manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD..

Medicul, el însuși cardiolog, dr. Scridon, fost comandant al Spitalului Militar din Oradea. era cunoscut cu probleme cardiace. Este o zi tristă pentru medicina orădeană, în mod special pentru spitalul nostru. Am pierdut un coleg, un prieten și un om de o mare valoare profesională și umană. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților regretatului medic. Dr. Cornel Cheregi, director medical al Spitalului Militar „Avram Iancu” Oradea:

„Poliţiştii au fost la faţa locului, dar nu se fac cercetări deoarece personalul medical a stabilit că decesul s-a produs din cauze medicale”, a precizat agentul șef Alin Laza, ofiţer de presă IPJ Bihor.

Continue Reading
To Top