Știri interne

Vestea despre starea lui Valentin Sanfira după accident

Vestea despre starea lui Valentin Sanfira după accident

Valentin Sanfira și-a pus pentru o scurtă perioadă toate proiectele pe pauză și a plecat alături de partenera lui într-o scurtă vacanță în Italia. Potrivit unor informații care au apărut în spațiul public, concediul artistului s-ar fi transformat într-un coșmar, după ce s-ar fi accidentat cu skijet-ul. Mai mult, se pare că lui de sănătate nu este tocmai bună.

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară. În ultima perioadă agenda lui a fost destul de încărcată și asta pentru că, pe lângă evenimentele pe care le-a avut de onorat a participat și la emisiunea Te cunosc de undeva! de pe Antena 1.

După ce și-a încheiat cu succes toate contractele, vedeta a decis să își ia câteva zile libere și să plece alături de soția lui într-o scurtă escapadă. Doar că, în loc să se relaxeze și să profite de vremea frumoasă din Italia, cântărețul a fost implicat într-un accident destul de grav, după o plimbare cu skijet-ul.

Potrivit informațiilor obținute de fanatik.ro, se pare că artistul ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentării, iar acesta ar fi fost nevoit să își anuleze evenimentele din următoarea perioadă.

Maria Constantin, prietena cuplului, a auzit și ea despre problemele cu care Valentin Sanfira s-ar confrunta, însă nu este sigură că ceea ce se spune este real.

„Am auzit și eu ceva, m-a sunat un prieten. Dar nu pot să îți spun nimic, nu știu dacă e adevărat”, a spus Maria Constantin pentru sursa citată.

Valentin Sanfira, despre unul dintre cele mai grele momente din meseria de artist: „Nu știau ce să facă”
Valentin Sanfira a fost invitat la multe evenimente de-a lungul timpului, însă unul dintre acestea a reușit să îl marcheze profund.

Interpretul a fost martorul unui incident nefericit, când un nuntaș a suferit un infarct chiar sub ochii săi. Chiar dacă s-a panicat pe moment, interpretul a știut cum să gestioneze întreaga situație pe mai departe.

„Ca să vezi despre ce vorbea Codruța! În momentul în care ești artist și îți iubești cu adevărat meseria nu mai contează prin ce treci tu în momentul ăla. S-a întâmplat să urcăm pe scenă cu febră, s-a întâmplat să urc pe scenă, iar înainte să am perfuzia în mână. Oamenii nu trebuie să știe lucrul ăsta. Tu trebuie să-i faci fericiți.

La una dintre nunți, la care am fost cu ani în urmă, chiar în Vâlcea, la mine, în Oltenia, o nuntă foarte mare, de vreo 500-600 de persoane, unul dintre invitați a căzut. La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat. În timp ce jucau, unul dintre invitați a căzut, a făcut infarct, pur și simplu. A murit. A trebuit să se oprească momentul, a venit ambulanța. Nunta se stricase, efectiv.”, a povestit cântărețul.

Continue Reading
To Top