Știri interne

Vestea tristă a dimineții. Din păcate este vorba despre Florin Salam

Vestea tristă a dimineții. Din păcate este vorba despre Florin Salam

Florin Salam a publicat pe 14 august, luni, un videoclip pe pagina lui oficială în care apare pe patul de spital, cu perfuzia pe mâna | VIDEO. Manelistul a anunțat în urmă cu o săptămână că a părăsit țara din cauza unor probleme de sănătate.

După ce a anunțat că starea sa de sănătate nu este una bună, Florin Salam a publicat o imagine în care apare pe patul de spital, cu perfuzia pe mână. Manelistul a vorbit în urmă cu o săptămână oamenilor despre faptul că are nevoie de o pauză, că anulează toate concertele și că va returna banii din celor la care avea cântări.

Fiica lui a declarat pentru SpyNews, pe 8 august, că tatăl său este plecat pentru analize în străinătate: ”S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii. Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”, a spus Betty Vișănescu.

VIDEO | Florin Salam a publicat pe 14 august un videoclip în care apare pe patul de spital, cu perfuzia pe mână: “Regele Florin Salam vă mulțumește tuturor”

Videoclipul a apărut inițial pe TikTok, iar apoi a fost republicat de Florin Salam pe pagina lui oficială. Videoclipul postat pe pagina de artist a manelistului îl arată pe patul de spital, cu perfuzia pe mână și mesajul: “Regele Florin Salam vă mulțumește tuturor celor care l-ați înțeles și îl înțelegeți. O să vă ținem la curent cu toate noutățile”, se arată în textul care însoțește videoclipul.

Este bine știut că artistul are pe cineva care se ocupă de pagina lui pentru a posta mesaje în perioadele în care el nu poate.

Florin Salam anunță că se confruntă cu probleme de sănătate motiv pentru care a plecat din țară. Manelistul a făcut anunțul îngrijorător în seara zilei de 7 august 2023. Ce spune despre cariera sa muzicală. În mediul online a început să circule un videoclip cu Florin Salam, vizibil afectat, care anunță că a luat o pauză de la orice activitate. Cunoscutul cântăreț de manele, supranumit „Regele”, a anunțat că a părăsit România și este plecat în străinătate pentru a-și rezolva problemele de ordin medical.

Apariția lui Florin Salam este una care a îngrijorat publicul. Încă de la debutul videoclipului se pot observa grimase care trădează starea de rău a cântărețului de manele. Acesta a ținut să facă anunțul atât pentru fanii muzicii sale, cât și pentru cei la care a programat cântări și a încasat banii. Manelistul a ținut să menționeze că a lăsat o persoană de contact și că va returna sumele: „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț, dar aceasta este situația. Vă rog să îmi acordați înțelegere”, a spus el în descrierea clipului.

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”, a spus Florin Salam în mediul online.

Continue Reading
To Top