Știri interne

A murit Ștefan Stan la doar 35 de ani

A murit Ștefan Stan la doar 35 de ani

Lumea sportului din România e în doliu! Ștefan Stan, cunoscutul rugbist care a activat la Timișoara, Olimpia București, Dinamo sau Sportul Studețesc, și fost component al echipei naționale, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă de câțiva ani buni cu o boală teribilă.

Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după aproape jumătate de deceniu în care a dus o luptă teribilă cu o boală cruntă. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cunoscutul rugbist Ştefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă infernală pentru supraviețuire care a ținut aproape jumătate de deceniu. Anunțul trist al trecerii fostului sportiv în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Nu-mi vine să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace, prietenul și colegul nostru, Ștefan Stan. Sincere condoleanțe, familia Olimpia”, a scris Alexandru, pe Facebook.

La data de 31 august 2019, Ștefan Stan a fost implicat într-un teribil accident rutier, în urma căruia s-a ales cu vătămări grave la coloană. El a fost operat de urgență și medicii au reușit să îi salveze viața, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, respectiv paralizia membrelor inferioare. Au urmat ani de tratamente și exerciții dureroase pe care Ștefan Stan a trebuit să le facă pentru a încerca să aibă o viață relativ normală, însă la începutul acestui an a primit o nouă veste cumplită. Din cauza accidentului din 2019 și a intervenției chirurgicale de la acel moment, Ștefan Stan s-a ales cu o infecție la coloană. Medicii au tras imediat un semnal de alarmă și i-au transmis că infecția respectivă poate ajunge în orice moment la măduvă, situație în care viața sa ar fi pusă serios în pericol.

Pentru a se opera din nou și a îndepărta infecția, Ștefan Stan a fost nevoit să strângă o sumă uriașă de bani, de peste 100.000 de euro. Din nefericire, după noi lupte grele ale fostului rugbist, prietenii săi au anunțat că acesta a pierdut cel mai dificil meci. Ștefan Stan și-a dat ultima suflare la vârsta de 35 de ani.

În 2019, Ștefan Stan, fost internațional român, a fost victima unui teribil accident rutier,iar de atunci viața lui s-a schimbat complet. În urma accidentului în care a fost implicat, bărbatul a suferit răni grave la coloană. A fost operat de urgență și cadrele medicale au reușit să îi salveze viața, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, paralizia membrelor inferioare.

Ștefan Stan făcuse infecție la coloană

După tragicul accident în care a fost implicat, Ștefan Stan a urmat tratamente și exerciții dureroase pentru a încerca să aibă o viață relativ normală, însă la începutul acestui an, cadrele medicale l-au anunțat că are o infecție la coloană, ca urmare a accidentului din 2019 și ulterior, a intervenției chirurgicale de la acel moment.

Pentru o nouă operație, ca să îi salveze viața, Ștefan Stan a fost nevoit să strângă o sumă de peste 100.000 de euro. Din nefericire, după noi lupte grele ale fostului rugbist, acesta s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani.

„Din păcate, meciul s-a terminat! Dumnezeu să te odihnească, Ștefan Stan”, „Dumnezeu să te ierte, frate!”, au fost alte două comentarii postate pe Facebook de prietenii fostului rugbist.

Continue Reading
To Top