Știri interne

Anunțul momentului pentru proprietarii de apartamente! Informația pe care o așteptau sute de mii români

Anunțul momentului pentru proprietarii de apartamente! Informația pe care o așteptau sute de mii români

Primarul general al Capitalei a venit joi seară cu vești bune! În următoarele zile situația revine la normal, a anunțat edilul Bucureștiului, care a răspuns în același timp criticilor venite din partea premierului Marcel Ciolacu.

Vești bune pentru proprietarii de apartamente care nu au avut apă caldă în ultima vreme! Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că lucrările de reparaţii din cauza cărora mai mulţi locuitori ai Bucureştiului nu au avut apă caldă sunt finalizate. Edilul mai spune că în perioada imediat următoare cei afectaţi vor primi din nou apă caldă.

„Există două componente ale problemei: transportul şi producţia. Noi ne ocupăm de transport, compania Ministerului (Ministerul Energiei – n.r.) se ocupă de producţie. Lucrările noastre s-au terminat azi. (…)

Din momentul ăsta, CET Progresul poate să livreze la capacitate maximă, trebuie să pornească instalaţia şi, încet-încet, o să aibă oamenii apă caldă în sectoarele 2, 3 şi 4, în zilele următoare. Nu instant. Dar încet-încet”, a afirmat Nicuşor Dan, joi seară, la TVR Info.

Conform edilului, lucrările de reabilitare în urma cărora în aproximativ jumătate din Bucureşti furnizarea apei calde a fost oprită au început în perioada 4-5 august.

Nicușor Dan răspunde criticilor premierului

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a răspuns acuzaţiilor premierului Marcel Ciolacu potrivit cărora edilul „condamnă sute de mii de locuitori „să se spele luni întregi cu apă rece”. Nicuşor Dan a afirmat că nu se pune problema ca locuitori ai Capitalei să nu aibă apă caldă timp de mai multe luni, anunţând că furnizarea acestei utilităţi va fi reluată în curând.

„Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să fie la fel de vehement când domnul Oprescu nu plătea subvenţia, în sensul cel mai propriu, sau când doamna Firea ducea RADET-ul în faliment, din nou, în sensul cel mai propriu”, a susţinut edilul.

Premierul Marcel Ciolacu l-a criticat săptămâna trecută pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru problema apei calde din Bucureşti.

„Nu reuşesc totuşi să realizez cum este posibil în aceste condiţii ca, în capitala României, primarul Nicuşor Dan să condamne în continuare şi în acest an sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece. Mi se pare inuman şi degradant şi asta la trei ani după ce domnul primar a promis revoluţia apei calde”, a afirmat Ciolacu, la începutul unei ședințe de Guvern.

Continue Reading
To Top