Știri interne

Vestea dimineții despre Cătălin Măruță! Prezentatorul PRO TV a făcut anunțul: Eu și Andra am…

Vestea dimineții despre Cătălin Măruță! Prezentatorul PRO TV a făcut anunțul: Eu și Andra am…

Puțină lume știe că simpaticul prezentator Cătălin Măruță a muncit de mic și a și câștigat bani. După cum singur povestește într-un interviu, munca l-a învățat să prețuiască banii.

Cătălin Măruță a povestit despre copilăria sa. Prezentatorul de la PRO TV a spus că a început să muncească încă de la o vârstă fragedă, la fel ca soția lui, Andra, și au învățat să-și câștige singuri proprii bani.

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul” a spus Măruță pentru VIVA!.

Întrebat de ce în lumea prezentatorilor de divertisment nu mai apar și alte figuri, Măruță a răspuns:

„ Mă faci să mă simt ca un dinozaur! Număr deja mai bine 13 ani de când sunt la Pro TV și încă 10 în care am lucrat la TVR, dar să știi că încă nu mă gândesc la pensie! (râde) Este un domeniu cu o inerție mare, apar greu fețe noi, dar totuși cred că vin din urmă unii din social media și le urez mult succes!Să știi că nu mă abțin de la nimic, chiar dacă ne recunosc fanii. Este chiar plăcut să primim complimente, să dăm autografe, să facem poze cu cei care ne simpatizează pe mine și pe Andra. Dacă nu m-ar recunoaște nimeni, nu aș face ceva deosebit, m-aș bucura de timpul liber ca și până acum.

Amintirile din copilărie sunt pentru mulți dintre noi cele mai fericite: când nu avem griji, ci doar energie și chef să descoperim, să învățăm, să ne distrăm. Niciun joc online nu se poate compara cu joaca de pe stradă, cu mulți copii: „Țară, țară, vrem ostași, „verde stop!, „de-a v-ați ascunselea….”

„Îți spun și o amintire, sigur. Mai știi gumele de mestecat cu surprize pe care le colecționam cu toții? Eram înnebunit după ele, cumpăram guma Cin-cin special pentru asta. Într-o zi, am găsit niște bani acasă și am cumpărat cu ei 10 cutii de gume, le-am desfăcut pe toate ca să strâng surprizele, abțibildurile, iar guma am lăsat-o desfăcută, ascunsă după o perdea. După mai multe zile, mama a găsit-o acolo, topită de la căldură, plină de praf, un peisaj de nedescris. M-a certat, evident, dar m-a și iertat repede. Eu am rămas oricum cu o amintire foarte fericită: aveam cele mai multe surprize în colecție!” a mai povestit cunoscutul prezentator.

Continue Reading
To Top