Știri interne

Zodiile protejate de divinitate în această toamnă

Zodiile protejate de divinitate în această toamnă

Odată cu trecerea verii, natura începe să-și schimbe culorile și temperaturile încep să scadă treptat, pregătind terenul pentru venirea toamnei. În această perioadă de tranziție, în care se simte o energie diferită în aer, astrologia ne dezvăluie că anumite zodii se află sub protecția divinităților în această toamnă. Aceste zodii sunt predestinate să trăiască o perioadă de armonie, învățare și transformare interioară. Iată care sunt aceste zodii și ce influențe astrale pot beneficia în următoarele luni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) – Protejată de Ceres, zeița recoltei și a grâului

Pentru nativii Fecioară, această toamnă se anunță a fi o perioadă de recoltă, nu doar în ceea ce privește roadele pământului, ci și în ceea ce privește roadele muncii lor de-a lungul anului. Ceres, zeița recoltei și a grâului, le aduce înțelepciune în a-și prioritiza eforturile și în a se conecta cu natura într-un mod profund. Este momentul potrivit să-și ofere timp pentru a reflecta asupra a ceea ce au realizat și asupra modului în care pot îmbunătăți calitatea vieții lor și a celor din jur.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) – Protejată de Atena, zeița înțelepciunii și a justiției

Pentru Balanțele, toamna este un moment de echilibru și introspecție, sub protecția zeiței Atena. Acest aspect aduce oportunități pentru dezvoltarea personală și a abilităților lor de comunicare și negociere. Cu înțelepciunea și justiția Atena, acești nativi pot găsi soluții creative pentru orice provocări apar și pot să-și întărească relațiile interpersonale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) – Protejat de Pluto, zeul transformării și al regenerării

Pentru Scorpioni, această toamnă vine cu o puternică influență a lui Pluto, zeul transformării. Ei vor simți nevoia să se adâncească în aspectele lor interioare, să facă ordine în emoții și să se elibereze de vechi modele care nu le mai servesc. Transformarea și regenerarea sunt cuvintele cheie ale acestei perioade, iar nativii Scorpion vor ieși mai puternici și mai conștienți pe măsură ce se eliberează de greutățile trecutului.

Pești (19 februarie – 20 martie) – Protejați de Neptun, zeul mistic și al creativității

Pentru Peștii sensibili și creativi, Neptun, zeul mistic, le aduce inspirație și conexiune cu lumea spirituală. Această toamnă le oferă ocazia de a se lăsa purtați de fluxul creativ și de a se dedica activităților artistice și spirituale. Intuiția lor va fi amplificată, iar conexiunea cu lumea dincolo de realitatea fizică îi poate ghida spre descoperiri profunde și revelații interioare.

În concluzie, această toamnă aduce pentru fiecare zodie oportunități unice de creștere, transformare și conexiune cu aspecte superioare ale existenței. Fie că sunteți sub protecția Ceres, Atena, Pluto sau Neptun, este timpul să vă dedicați dezvoltării personale și să vă bucurați de magia acestei perioade de tranziție. Ascultați-vă intuiția și lăsați influențele astrale să vă ghideze în călătoria voastră interioară în această toamnă.

Continue Reading
To Top