Știri interne

Iubitului Alinei a cedat! Nu a mai suportat. Ce a făcut tânărul după crima din Mangalia

Iubitului Alinei a cedat! Nu a mai suportat. Ce a făcut tânărul după crima din Mangalia

La aproape o lună de la crima din Mangalia, Sergiu, iubitul Alinei Ciobanu, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Iată ce a spus acesta.

În urmă cu aproape o lună, România a fost șocată de crima ce a avut loc la Mangalia. Alina Ciobanu, o tânără de numai 19 ani, a fost ucisă de cea mai bună prietenă a sa, Loredana Atănăsoaie, dintr-un motiv inexplicabil.

Mesajul lui Sergiu, la aproape o lună de la crima din Mangalia

Tragedia a lăsat un gol în familia Alinei, dar și a lui Sergiu, cel care i-a fost iubit. Recent, acesta a postat pe rețelele de socializare o poză alături de fosta sa parteneră, alături de care a scris un mesaj scurt, dar foarte emoționant.

”Mi-e dor de tine, iubirea mea”, a scris Sergiu.

Urmăritorii au încercat să îi transmită câteva cuvinte de încurajare, în speranța că îl vor ajuta să treacă mai ușor peste pierdere.

”Multe putere, Sergiu. Ea te veghează de acolo de sus. Ai grijă de tine și fii puternic pentru Alina”, este unul din comentariile internauților care încearcă să îi dea lui Sergiu putere în această perioadă dureroasă din viața sa.

Loredana Atănăsoaie a fost testată psihic și medico-legal

Acum aproape o lună, Alina Ciobanu a fost ucisă de cea mai bună prietenă a sa. Loredana Atănăsoaie a fost dusă la Spitalul Palazu Mare, apoi la Serviciul de Medicină Legală Constanța, unde a stat în jur de 20 de minute pentru a se stabili cu exactitate de unde provin rănile de pe corpul ei (mâini și spate), răni pe care le avea când a fost reținută de Poliția Română. În prezent, anchetatorii vor să știe exact de unde provin acele răni și cât de vechi sunt, dacă a încercat să se rănească singură sau dacă s-a bătut cu Alina Elena Ciobanu, amica ei, înainte de a o ucide.

Procurorii au solicitat efectuarea a două expertize. Prima va stabili dacă avea discernământ când și-a ucis amica, iar a doua va stabili dacă are vreo boala psihiatrică. Expertizele vor fi finalizate săptămâna viitoare.

În prezent, psihologii criminaliști cred că Loredana Atănăsoaie a avut discernământ în momentul în care a comis crima din Mangalia, de aceea ar fi ascuns cadavrul amicei ei într-un parc și a aruncat cuțitul.

Continue Reading
To Top