Știri interne

Anamaria Prodan, mesaj fără precedent, la miez de noapte, prin care a surprins pe toată lumea: „Mă gândesc la tine tot timpul”

Anamaria Prodan, mesaj fără precedent, la miez de noapte, prin care a surprins pe toată lumea: „Mă gândesc la tine tot timpul”

Anamaria Prodan a transmis un mesaj fără precedent, la miez de noapte, prin care a surprins pe toată lumea. Impresara a dat de înţeles că iubeşte din nou, dezvăluind că se gândeşte tot timpul la persoana care i-ar fi furat inima.

Anamaria Prodan a fost într-o relaţie de scurtă durată cu Flavius Nedelea, după separarea de Laurenţiu Reghecampf. Impresa s-a despărţit în cele din urmă de afaceristul român, şi este singură de câteva luni.

Anamaria Prodan, mesaj fără precedent, la miez de noapte, prin care a surprins pe toată lumea

Anamaria Prodan nu s-a mai afişat cu niciun bărbat, de la despărţirea de Flavius Nedelea. Aceasta a fost extrem de ocupată pe plan profesional, după ce a primit rolul principal într-un film, regizat de Iura Luncaşu.

Însă, aproape de miezul nopţii, Anamaria Prodan a postat un mesaj misterios pe contul oficial de Instagram. Aceasta a dat de înţeles că a întâlnit o persoană care a schimbat-o complet, motiv pentru care se gândeşte tot timpul la ea.

„Să te întâlnesc a fost una dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat. Şi mă gândesc la tine tot timpul”, se arată în mesajul postat de Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram.

De asemenea, mesajul a fost însoţit şi de o inimă, semn că Anamaria Prodan s-a îndrăgostit.

La scurt timp după acest mesaj, impresara a mai postat unul, care de asemenea dă de înţeles că iubeşte din nou.

„Într-o zi, riscând, poţi să rămâi fericit pentru toată viaţa”, a mai postat Anamaria Prodan, în aceeaşi seară.

După ce filmările la „Complotul bonelor”, filmul în care are rolul principal, s-au încheiat, Anamaria Prodan şi-a luat o scurtă vacanţă şi a plecat în Statele Unite ale Americii.

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că păstrează legătura cu fostul ei soț doar de dragul copilului pe care îl au împreună, Bebeto.

„Nu există pe pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.

Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză.

De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Continue Reading
To Top