Știri interne

”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii!” Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii!” Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

Părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a spulberat cu mașina opt persoane în stațiunea 2 Mai, în timp ce se afla sub influența drogurilor, au avut prima reacție după gestul fiului lor.

Miruna și Mihai Pascu rup tăcerea la 4 zile de la tragedie, chiar în ziua în care vor fi înmormântate victimele. Spun că nu vor încerca să-și scape fiul de răspundere și că sunt gata să ajute cu bani familiile victimelor.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au declarat părinții băiatului pentru hotnews.ro.

Aceștia au subliniat faptul că este singura declarație pe care o vor da public.

Între timp apar detalii șocante despre tânărul care a omorât doi tineri din cauza drogurilor.

Continuarea pe Antena 3

Continue Reading
To Top