Știri interne

Din păcate, e adevărat. E vorba despre Celine Dion

Din păcate, e adevărat. E vorba despre Celine Dion

Conform unei surse din familia artistei, Celine Dion este atât de marcată de boală încât ”nici nu mai vrea să iasă din casă”.

Există șanse ca Celine Dion să nu mai cânte niciodată în public. Cântăreața de 55 de ani, care a fost diagnosticată cu ”sindromul persoanei rigide”, este din ce în ce mai fragilă, conform Rai News. Conform surselor apropiate familiei, citate de publicația menționată anterior, starea de sănătate a artistei este atât de gravă încât aceasta nici nu mai vrea să părăsească locuința.

”Celine nu a mai fost fotografiată în pubic de aproape 600 de zile și pentru acest lucru există un motiv bine întemeiat. Pășește cu dificultate și este la mila contracțiilor severe care îi cauzează spasme. Spatele ei s-a cocârjat, iar spasmele musculare sunt, câteodată, insuportabile”.

Conform apropiaților, situația este din ce în ce mai gravă pentru Celine Dion. De curând, sora ei, Linda, s-a mutat în aceeași casă cu ea, pentru a-i oferi îngrijiri și a le ține companiei celor trei fii ai artistei, René-Charles, Eddy și Nelson.

”Când o sun și nu-mi răspunde, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea și îmi spune cât de mult muncește”, a declarat recent altă soră, Claudette, pentru ‘Le Journal de Montreal’: ”Ascultă sfaturile celor mai buni cercetători din domeniu pe această afecțiune. Sincer, eu cred că are nevoie de odihnă. Noi avem încredere în ea. Deocamdată, nu găsim niciun medicament care să dea rezultate, dar este importantă să ne păstrăm speranța”, a mai spus sora lui Celine Dion.

Continue Reading
To Top