Știri interne

Jean Paler, internat de o săptămână în spital! Cum se simte acum actorul: „Mă supără rău sănătatea!”

Jean Paler, internat de o săptămână în spital! Cum se simte acum actorul: „Mă supără rău sănătatea!”

Îl știi doar cu zâmbetul pe buze, dar realitatea e departe de a fi roz. Actunci când nu e pe scenă, actorul Jean Paler (70 de ani) se luptă pentru viaţă. Are probleme cu inima de mai bine de zece ani, dar nu se poate menaja, căci trebuie să-și facă meseria pentru a-și putea permite tratamentul. Artistul e de zile bune în spital și nu știe exact când va fi externat.

Artistul a povestit pentru Click! cum se mai simte, la o săptămână de la internarea de urgență.

Deşi problemele de sănătate nu-i dau pace de mai bine de zece ani şi medicii i-au interzis de mai multe ori să-şi practice meseria, actorul Jean Paler și-a făcut bagajele și a plecat, la începutul lunii iulie, pe litoralul românesc, unde a fost cooptat în mai multe spectacole. Planul său era să facă asta până la finalul sezonului estival… Din păcate, însă, acum o săptămână a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o criză cardiacă în timp ce se afla pe scenă.

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Sunt de o săptămână internat la spital, în Constanța. Am făcut o criză cardiacă și iată că am ajuns unde am ajuns. Eu sunt aici la spital.

Eram în turneu, după cum știți. Într-o zi efectiv mi s-a făcut rău, am făcut mai exact un puseu de tensiune, și am ajuns în situația asta. Din câte știu și săptămâna viitoare o să stau internat. Vedem ce spun și medicii, dar eu așa am înțeles”, a declarat Jean Paler pentru sursa citată.

Continue Reading
To Top