Știri interne

Radu Ille s-a afișat cu perfuzia la mână. Ce a pățit artistul: „Multă sănătate, că-i mai bună decât toate”

Radu Ille s-a afișat cu perfuzia la mână. Ce a pățit artistul: „Multă sănătate, că-i mai bună decât toate”

De ceva timp, Radu Ille a dispărut din lumina reflectoarelor, perioadă în care s-a dedicat mai mult vieții de familie. Doar că, de curând, artistul a postat o imagine în care apare în timp ce are o perfuzie la mână, spunând că nu se simte atât de bine și că a luat o pauză pentru câteva zile.

Radu Ille și-a îngrijorat fanii, după ce a postat pe Facebook o imagine în care apare cu perfuzia la mână. Artistul a mărturisit că nu este vorba despre nimic grav, dar avea nevoie de o perioadă de pauză și că va reveni pe scenă în curând.

Radu Ille a mărturisit că este mai bine, după ce și-a făcut perfuzii. Artistul a mai spus că avea nevoie de câteva zile de pauză, asta pentru că în următoarea perioadă, va trebui să onoreze câteva evenimente.

„Am lăsat clopu’ și microfonu’ să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru’ să se întărească. Pentru că în weekend sunt așteptat de fanii mei din județul Mureș și tocmai din Buzău. Și trebe musai, dar musai. să fiu io, Radu Ille. Dragii mei, vă doresc sănătate… sănătate… și muuuultă, multă sănătate, că-i mai bună decât toate! Doamne Ajută!”, a scris Radu Ille, pe Facebook.

Artistul, recunoscător soției sale pentru sprijinul necondiționat

Radu Ille se mândrește cu familia întemeiată alături de soția lui, Nina, femeia care i-a și dăruit doi copii. Artistul spune că și-a dorit mereu să fie la casa lui, iar atunci când și-a cunoscut partenera, a știut că îi va fi alături întotdeauna. Despre soția cântărețului se știe că nu preferă să fie în lumina reflectoarelor, ci este în spatele artistului la orice pas, asta pentru că partenera îi este și impresar de mai mulți ani.

„Mi-am dorit foarte mult o familie. Nici nu știi ce-am avut în sufletul meu, când vedeam familii cu prunci. Măi și mi-a venit, cam târzior, așa e. Dar mi-a venit rândul la o familie. Am întâlnit-o pe Ninuța. E adevărat că nu a fost ușor, dar uite că am ajuns cumva. Că am vrut să mă însor la 13 ani prima dată”, spunea artistul, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Continue Reading
To Top