Știri interne

Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu a murit, răpus de o boală nemiloasă. După mult chin, artistul s-a dus la cele veșnice, lăsându-i pe cei apropiați cu sufletul îndurerat.

Iulian Nicolae, cunoscut de publicul larg ca Jull Nicu, s-a stins din viață, răpus de o boală cruntă. A fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu, dar și de alte nume importante din lumea folclorului.

Colegii de breaslă ai lui Jull Nicu sunt împietriți de durere, după ce au aflat de moartea prezentatorului-cântăreț.

„Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sotcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zu de zi.

‘Sănătate înainte de toate’ – o altă emisiune pe care ai prezentat-o cu atâta implicare, etc… apoi, deodată, când cei veniți noi în funcție au hotărât să facă schimbări majore în post, te-ai supărat așa de tare pe toată lumea și pe viață, te-au măcinat gândurile și te-ai necăjit prea tarem încât până la urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ai plecat definitiv de pe acest pământ, ai ales să înveselești îngerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tutror celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a fost mesajul de omagiere al bunei sale prietene, Lorenna.„Am prea multe poze cu tine…..am atatea emisiuni prezentate de tine….nu mi vine sa cred pur si simplu.Probabil ca asa se intampla cand suntem apropiati de cineva anume….nu stiu ce sa mai spun…..cuvintele par ca nu si gasesc literele…..drum bun prietene, drum bun acolo sus la ingeri ….ramai al nostru Jull Nicu !! Dumnezeu sa te ierte si sa odihnească in pace!”, a scris, pe Facebook, interpreta Adriana Popescu.

Continue Reading
To Top