Știri interne

Liviu Vârciu și Anda Călin, anunț după 7 ani de relație. A vrut să se afle de la ei

Liviu Vârciu și Anda Călin, anunț după 7 ani de relație. A vrut să se afle de la ei

Este zi de sărbătoare în familia lui Liviu Vârciu! Prezentatorul TV și Anda Călin au împlinit astăzi 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul a făcut o postare emoționantă pe rețelele personale de socializare. Iată ce a pus cântărețul pe Instagram pentru partenera lui de viață!

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune. Astăzi este o zi importantă pentru ei și asta pentru că împlinesc 7 ani de relație. Iată ce i-a transmis prezentatorul TV partenerei sale cu această ocazie!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Liviu Vârciu a postat un videoclip special cu el și familia lui. Alături de acest clip video, prezentatorul TV a pus și un mesaj emoționant pentru partenera lui de viață.

Liviu Vârciu îi este foarte recunoscător Andei Călin că a apărut în viața lui și că de 7 ani îi face viața mai bună și mai frumoasă. Artistul i-a transmis cât de mult o iubește și i-a mulțumit pentru tot ce face pentru el.

„Astăzi se împlinesc 7 ani de când îmi suportă figurile și nervii. Mulțumesc iubita mea! TE IUBESC ❤️❤️❤️”, a scris prezentatorul TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu două luni, în exclusivitate pentru Antena Stars, Liviu Vârciu a vorbit despre vacanțele cu copiii. Întrebat cum a fost în vacanța cu Anda Călin și cei doi copii, prezentatorul TV a precizat că nu a fost imposibil, însă a fost destul de greu, deoarece băiețelul lui are doar 3 ani și a trebuit supravegheat în permanență.

„Bine! Nu mă așteptam să vin odihnit, mă așteptam să fie foarte greu, deoarece am fost pentru prima oară cu cei doi copii. Matei are 3 ani și a fost greu, trebuia să stau cu ochii pe el tot timpul, dar copiii au fost încântați, au venit cu o grămadă de lucruri bune din vacanță, Matei a început să vorbească coerent”, a declarat artistul atunci.

Mai mult decât atât, prezentatorul TV a precizat atunci că nu știe când va mai merge în vacanță doar alături de Anda Călin, deoarece face o vacanță cu cei mici, după care o escapadă romantică doar cu partenera lui de viață și tot așa, însă este cert că ei nu vor merge prea curând într-o astfel de escapadă.

Continue Reading
To Top