Știri interne

Cătălin Măruţă a făcut anunţul chiar acum! Decizie după 16 ani de emisiune la PRO TV

Cătălin Măruţă a făcut anunţul chiar acum! Decizie după 16 ani de emisiune la PRO TV

Cătălin Măruţă a făcut anunţul chiar acum! Decizie radicală luată după aproape 16 ani de emisiune „La Măruță” la PRO TV. Se întâmplă azi, 28 august 2023, pe micile ecrane.

Azi, telespectatorii vor avea parte de multe surprize pentru că încep noi sezoane din show-urile TV „Vorbește Lumea” și „La Măruță”. Entuziasmați și plini de energie, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan abia așteaptă reîntâlnirea cu cei de acasă.

„Revenim în platou și suntem gata să ne distrăm în emisiune. Vă promitem că ne revedem cu povești noi și faine. Fiți pe fază pentru că vă pregătim foarte multe surprize!”, declară cei trei co-prezentatori.

Voia bună va fi completată de momente distractive și amuzante, informații interesante și rubrici speciale de gătit, nutriție, sport, psihologie și numerologie. Cosmin Seleși, Diana Matei și Taraful Cleante sunt câteva dintre personalitățile care își vor face apariția în platoul Vorbește Lumea săptămâna aceasta.

Astăzi, de la ora 15:00, Cătălin Măruță se întoarce în casele telespectatorilor cu un nou sezon La Măruță. Sezonul 16. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Alina Ceușan, Adelina Pestrițu și Mihai Rait sunt o parte dintre invitații săi speciali.

„Luni începe un nou sezon și suntem nerăbdători să ne întâlnim în fiecare zi pentru porția zilnică de energie pozitivă, sfaturi prețioase, multă distracție, dar și concursuri memorabile! Vă mulțumim că ne sunteți alături și că faceți parte din familia La Măruță de aproape 16 ani! Vă așteptăm începând de luni, la aceeași oră și în același loc”, a declarat prezentatorul TV.

Nu ratați Vorbește Lumea și La Măruță în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30, respectiv 15:00! Emisiunile TV sunt disponibile și pe VOYO, potrivit unui comunicat de presă emis de PRO TV.

Cătălin Măruță și familia sa au petrecut o săptămână magică pe unul din cele mai mari vase de croazieră din întreaga lume, Symphony of the Seas. Familia Măruță s-a îmbarcat în Barcelona (Spania), apoi, zilnic, au vizitat diverse atracții turistice din Spania, Italia și Franța.

Prima oprire a fost Palma de Mallorca, unde au petrecut toată ziua vizitând atracțiile turistice celebre. Apoi, au ajuns în Marsilia, Franța. Apoi în La Spezia, Italia, de unde au luat trenul pentru a vizita satele colorate Cinque Terre, patrimoniu UNESCO. Următoarea oprire a fost în Civitavecchia, portul de lângă Roma, apoi Napoli. După o zi întreagă petrecută în largul mării, vasul de croazieră să revină în Barcelona.

„Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această ”insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie, ci este o experiență inegalabilă.

Dacă ar trebui să descriu experiența noastră pe croazieră într-un cuvânt, acela ar fi – MAGIC! Priveliști uluitoare, confort și relaxare fără egal, aventuri zilnice și clipe de neuitat, alături de oameni minunați. Dacă doriți o experiență unică, cu siguranță o croazieră este perfectă! E o modalitate de a descoperi lumea într-un mod inedit și relaxant. Ne vedem la următoarea… acesta a fost doar începutul!”, a spus el.

Continue Reading
To Top