Știri interne

Criminala din Mangalia a cedat! Ce s-a întâmplat cu Loredana Atănăsoaie în spatele gratiilor

Criminala din Mangalia a cedat! Ce s-a întâmplat cu Loredana Atănăsoaie în spatele gratiilor

Loredana Atănăsoaie, adolescenta care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, a luat o decizie radicală! Ce vrea să facă criminala din Mangalia?

Loredana Atănăsoaie va fi adusă luni, 28 august 2023, în fața magistraților din Constanța. Se propune prelungirea arestului preventiv pentru 30 de zile. Inițial, ea a ales să nu conteste această decizie, relatează Antena 3 CNN.

Loredana Atănăsoaie a fost testată psihic și medico-legal

Loredana Atănăsoaie a fost dusă la Spitalul Palazu Mare, apoi la Serviciul de Medicină Legală Constanța. Acolo, a stat în jur de 20 de minute pentru a se stabili cu exactitate de unde provin rănile de pe corpul ei (mâini și spate), răni pe care le avea când a fost reținută de Poliția Română. Anchetatorii vor să știe exact de unde provin acele răni și cât de vechi sunt, dacă a încercat să se rănească singură sau dacă s-a bătut cu Alina Elena Ciobanu, amica ei, înainte de a o ucide.

Procurorii au solicitat efectuarea a două expertize. Prima va stabili dacă avea discernământ când și-a ucis amica, iar a doua va stabili dacă are vreo boala psihiatrică. Expertizele vor fi finalizate curând, potrivit Gândul.

Psihologii criminaliști cred că ea a avut discernământ în momentul în care și-a ucis amica

În prezent, psihologii criminaliști cred că ea a avut discernământ când a comis crima din Mangalia, de aceea ar fi ascuns cadavrul amicei ei într-un parc și a aruncat cuțitul.

„Eu cred că ceea ce o enerva, era faptul că era perfectă. Avea prieten, era cuminte, frumoasă, învăța să se facă polițistă. Cealaltă cred că fuma, bea alcool, fuma iarbă, umbla cu nu știu câți. Discernământul există. Are discernământ pentru că fata aceea a stat mult muribundă, s-a zbătut acolo o jumătate de oră. După ce a aplicat lovitura de grație, cam în jumătate de oră și-a dat duhul. Trebuie să fii diabolic să faci așa ceva.

Normal că în mediul în care trăiau alcoolismul este sport național. Violența domestică este o chestiune generalizată. Dacă ea a asistat la aceste bătăi și a fost victimă și a intervenit între părinți, ce pățesc copiii aceștia, traumatizați…

Au două alternative. Ori ajung un ”yes man”, ca Alina, supusă, smerită, sau ajung ca Loredana, nu mai sunt un ”yes man” ci un agresor. Ele se tot certau, se contraziceau și când se certau, Alina i-o fi reproșat ceva, iar o jignire de genul acesta declanșează un mecanism de răzbunare. I s-a pus pata”, a explicat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, potrivit sursei citate anterior.

Continue Reading
To Top