Știri interne

Ei sunt cei doi soți decedați în urma exploziilor de la Crevedia! Mesajul sfâșietor al fiicei celor doi soți morți în urma exploziilor din Crevedia. „Ne-ați lăsat singuri”

Ei sunt cei doi soți decedați în urma exploziilor de la Crevedia! Mesajul sfâșietor al fiicei celor doi soți morți în urma exploziilor din Crevedia. „Ne-ați lăsat singuri”

În urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia au murit până acum două persoane: soț și soție. Soțul a făcut infarct, după ce și-a văzut soția arsă. Duminică a murit și femeia, din cauza arsurilor suferite.

Fiica acestora, Oana B., a postat un mesaj pe pagina de socializare, în care critică autoritățile din România.

„Incompetenți peste incompetenți, mite peste mite, oameni care și-au pierdut viața sau care au rămas marcați pe viață în incendiul de aseară (n.r. – sâmbătă, 26 august 2023) din Crevedia”, fiica persoanelor decedate în urma exploziilor de la Crevedia.

„Romania lucrului bine facut!!! Incompetenti peste incompetenti, mite peste mite,oameni care s au pierdut viata sau care au rămas marcați pe viata în incendiul de aseară din Crevedia.

Au mers pe varianta lasă că nu o sa se întâmple nimic deși fusese făcute mai multe sesizări din cauza GPL ului fără aviz ISU și iată dezastrul.o bomba care avea sa explodeze în orice clipa din cauza nepăsării.Sa ne rugam pt cei afectați”.

Zeci de oameni au suferit arsuri grave. Mulți dintre ei, salvatori care interveneau deja la fața locului. Numărul victimelor este copleșitor: doi morți și 56 de răniți.

Cele două persoane decedate în urma exploziilor din Crevedia sunt doi soți. Primul care a decedat a fost soțul femeii. A făcut infarct după ce și-a văzut soția arsă. Duminică, însă, și corpul femeii a cedat din cauza arsurilor grave suferite.

Fiica acestora își plânge acum părinții, într-o postare pe Facebook.

„Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme. Ne-ați lăsat singuri…”, este mesajul sfâșietor postat de fiica celor doi soți, pe Facebook.

Dezastrul ar fi pornit de la o țigară și un furtun fisurat, iar detaliile sunt revoltătoare.

Deși stația GPL fusese închisă de pompieri, proprietarul, fiul primarului din Caracal, și-a continuat activitatea.

Opt case au fost distruse de explozii și 11 au fost afectate parțial.

Iadul s-a dezlănțuit în jurul orei 18:50. A fost momentul când prima explozie de la stația GPL a zguduit localitatea Crevedia din Dâmbovița.

Imaginile de la fața locului erau parcă desprinse dintr-un film de groază. În stare de șoc, cu hainele arse și cu răni pe aproape tot corpul, primele victime, șapte la număr, căutau cu disperare ajutor. De pe margine, locuitorii priveau împietriți.

Medicii au scos tărgile și au început să le ofere ajutor. În jur se auzeau țipete de durere, iar salvatorii alergau de la un rănit la altul.

Unii răniți nu erau cetățeni români, așa că le era imposibil să comunice cu medicii.

Incendiul care a urmat s-a răspândit și la casele din jur. A fost momentul când oamenii au început să fie evacuați din locuințe.

O dronă a surprins momentul în care flăcările puternice ajungeau la case. O ambulanță, care se apropia de stația GPL, a fost nevoită să întoarcă.

Continue Reading
To Top