Știri interne

Prima reacție publică a patronilor stației GPL din Crevedia

Prima reacție publică a patronilor stației GPL din Crevedia

Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, proprietarii stației GPL din Crevedia unde a avut loc o adevărată tragedie sâmbătă seara, au avut prima reacție publică după incident.

”Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare.

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, este comunicatul patronilor FLAGAS.SRL, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă.

Continue Reading
To Top