Știri interne

Camelia Patrascanu, horoscop special. Luna Plina Albastra schimba destinele zodiilor. Vin bani din plin pentru acesti nativi

Camelia Patrascanu, horoscop special. Luna Plina Albastra schimba destinele zodiilor. Vin bani din plin pentru acesti nativi

Horoscop special. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Luna Plina Albastra pe 31 august 2023!
Este a doua Luna Plina din august, iar semnificatia e mult mai mare. De fiecare data cand se produce de doua ori o Luna Noua sau Plina poarte denumirea de Luna Albastra. Luna Plina trecuta a avut loc in Leu. Cand avem de doua ori Luna Plina in aceeasi zodie e mult mai semnificativ, caci avem subliniata astrologic semnificatia fenomenului.

De data asta, nu vorbim de aceeasi zodie, ci despre Luna Plina a Fecioarei. Luna Plina ne atrage atentia asupra stilului nostru de viata. Trebuie sa avem echilibru intre munca si odihna. Aceasta Luna Plina se intinde destul de mult, din 30 august pana pe 1 septembrie la ora 16:00. Avem doua zile cu efecte de Luna Plina pe axa Pesti-Fecioara. Punctul maxim va fi la 04 dimineata, pe 31 august 2023.

Luna Plina a Fecioarei ne da forta de a ne adapta la lucruri, este o Luna a smereniei. Fecioara ne invata tot ce e bun si profitabil pentru noi din ceea ce este deja.

BERBEC
Pentru Berbeci, este o Luna Plina care ii ajuta sa isi dea seama care e locul lor, in ce punct se situeaza, e unul benefic. Nu sunt aspecte de schimbare de loc de munca, de exemplu, dar pot avea niste constatari legate de colegialitate, de toxicitate.

TAUR
Taurii pot avea preocupare pentru dragoste. Au de raspuns la foarte multe intrebari, iar altii vor sa stie exact ce simt pentru persoana iubita. Unii isi pun intrebarea daca pot face copii, daca au aceeasi viziune despre educatia copiilor. Pasiunea comuna, viziunea de viata sunt foarte importante. Si daca pot avea prieteni comuni este o problema.

GEMENI
Gemenii au o Luna Plina care marcheaza gasirea locului, a caminului. Au inspiratie si intuitie legate de locul potrivit. Realizeaza ca exista un loc in care s-au simtit bine si nu au stiut atunci cand erau acolo. Altii realizeaza daca inima lor e langa omul potrivit.

RAC
Pentru Raci, aceasta Luna Plina aduce analize legate de viitor, in functie de cum se arata prezentul. Isi dau seama ce consecinte pot avea unele probleme. Se nuanteaza traiectoria in functie de dispozitiile lor, sa stie exact cat se intind in compromisurile pe care le fac. Negociaza mult, intorc o problema pe toate fetele.

LEU
Leii sunt preocupati de bani. Pot veni bani din plin in cele doua zile. Sunt dibaci in a-si valorifica atuurile profesionale, relatiile eventual. Cauta cai mai eficiente, poate mai blande prin care pot castiga mai multi bani.

CITESTE CONTINUAREA pe Fanatik.ro

Continue Reading
To Top