Știri interne

Durere în muzica populară românească! Accident foarte grav: S-a auzit doar scârțâitul roților

Durere în muzica populară românească! Accident foarte grav: S-a auzit doar scârțâitul roților

O artistă de muzică populară a fost lovită pe trecerea de pietoni! Vedeta este în stare de șoc. Șoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului, iar acum este căutat de Poliția Română.

Daniela Ploia a fost lovită pe trecerea de pietoni în weekend. Artista de muzică populară cânta la o nuntă. La un moment dat, a plecat spre parcare ca să își ia pantofii din mașină. Ca să ajungă la parcare, trebuia să traverseze trecerea de pietoni.

A trecut trecerea de pietoni regulamentar, însă, din senin, o mașină a intrat în ea. Șoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului. În prezent, este căutat de Poliția Română. Din cauza durerii mari, vedeta nu a putut vedea numărul de înmatriculare al mașinii care a lovit-o. Poliția România a deschis deja o anchetă. Au fost luate imaginile de pe camerele de supraveghere ale restaurantului la care ea cânta.

Daniela Ploia s-a lovit la șold și la umăr. Din cauza șocului, nu a mai putut cânta la acea nuntă. Va merge la secția de poliție pentru a oferi mai multe detalii.

„Eram la eveniment, trebuia să îmi încep programul. A trebuit să merg la mașină pentru a îmi lua pantofii de acolo. Mașina se afla în parcarea restaurantului unde cântam. Pentru a ajunge în parcare trebuia să traversez pe trecerea de pietoni. M-am asigurat, ca de obicei, am văzut că nu vine nici o mașină, m-am angajat să traversez și m-am trezit lovită.

Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind. Avea o viteză foarte mare, a reușit să frâneze și m-a lovit în frânare. Am căzut, m-am speriat, nu știu exact ce s-a întâmplat…Cel/ Cea care era la volan m-a ocolit pur și simplu și a plecat. Nu am apucat să văd numărul mașinii, a fost ceva foarte scurt.

Eu traversasem cam 1/4 din trecerea de pietoni. Eram singură, nu era nimeni cu mine, oamenii erau în restaurant. Cei care au auzit scârțâitul roților au chemat poliția. Au venit domnii polițiști, au luat camerele de la restaurant, este o anchetă în derulare. M-am lovit la șold și umăr, nu am simțit pe loc gravitatea, am fost foarte speriată.

Trebuia să intru la program, nu am reușit să fac asta imediat. Mirii erau nedumeriți și nu înțelegeau de ce nu cânt, le-am stricat puțin programul chiar dacă a fost ceva tacid”, a povestit ea pentru Spynews.

Vă amintim că, luna trecută, Daniela Ploia a avut un alt necaz. Fratele ei mai mare, Costi Ploia, a fost internat în spital. Vedeta a trebuit să îi procure o proteză și sânge. Artista de muzică populară a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta. El a fost cel care a ajutat-o să termine facultatea.

„Frățiorul meu. Datorită lui eu sunt astăzi inginer. Nu i pot răsplăti niciodată gestul lui. A mers cu ziua la munca sa îmi plătească mie trenul sa merg să mă înscriu la facultate. El ne da nouă familiei putere.

Voi lupta cu toată puterea și inima sa i procur proteză necesară. Va mulțumesc din inimă tuturor pentru tot sprijinul moral , pentru donații de sânge și pentru cele ce urmează (financiare)”, a scris ea pe rețelele sociale.

Continue Reading
To Top