7 planete se aliează împotriva acestor zodii. Schimbări drastice pentru nativi

Lifestyle

7 planete se aliează împotriva acestor zodii. Schimbări drastice pentru nativi

7 planete se aliează împotriva acestor zodii. Schimbări drastice pentru nativi

Următoarea perioadă se anunță una complicată pentru mai multe zodii, asta pentru că șapte planete sunt retrograde. Astrologii spun că acest lucru aduce schimbări majore, cum la fel pot să apără probleme la care nativii nu s-ar fi așteptat.

Atunci când o planetă este retrogradă, este indicat să nu începem proiecte sau relații noi, asta pentru că nu ar evolua pozitiv.

Următoarea perioadă poate fi una complicată, asta pentru că șapte planete sunt retrograde, iar acest lucru ne poate afecta serios, pentru că retrogrădarile au loc aproape în același interval. Este vorba despre Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto.

Cum sunt afectate zodiile de cele șapte planete retrograde

Venus retrograd de pe 23 iulie până pe 4 septembrie

Venus retrograd are loc în Leu. Această planetă este cea care guvernează casa iubirii, ceea ce înseamnă că zodiile vor fi mai atente la relații și vor simți nevoia să clarifice anumite aspecte. De altfel, este și perioada în care pot apărea anumite conflicte.

Mercur retrograd de pe 24 august până pe 16 septembrie

Atunci când Mercur este retograd, există posibilitatea ca tot ce ține de sfera comunicării se fie afectată. Fie că nativii sunt înțeleși greșit sau nu știu cum să se exprime, pot să apară probleme. Planeta este retrogradă în semnul Fecioarei, ceea ce înseamnă că zodiile sunt mai atente la detalii. Printre nativii cei mai afectați sunt Gemenii și Fecioarele.

Pluto retrograd de pe 11 mai până pe 22 octombrie

De Pluto retrograd sunt afectate toate semnele. Retrogradarea lui Pluto prespune ca nativii să fie mult mai atenți la intuiție, pentru că nu va da greș. Se spune că acest moment are un mare impact asupra zodiilor prin faptul că se produc transformări radicale. De asemenea, Pluto este considerată planeta renașterii.

Saturn retrograd de pe 18 iunie până pe 8 noiembrie

Saturn este retrograd în Pești, ceea ce presupune că revin în prim-plan acele traume, care pot să fie vindecate în această perioadă. De altfel, retrogradarea mai presupune și vindecare interioară, poate renunțarea la unele lucruri dăunătoare de care nativii cu greu pot să scape și mai multă atenție la propria persoană. Cei mai afectați vor fi Peștii și Capricornii.

Neptun retrograd de pe 1 iulie până pe 6 decembrie

Neptun este retrograd în Pești, ceea ce înseamnă că este mai important ca niciodată ca nativii să țină cont de ce le spune intuiția. La fel ca în cazul lui Saturn retrograd, este o perioadă în care se pot vindeca unele răni interioare.

Jupiter retrograd de pe 5 septembrie până pe 31 decembrie

Jupiter este considerat Marele Benefic și se spune că este acea planetă care ne îndeamnă să ne urmăm visele, chiar și cele care par imposibile. Retrogradarea presupune că nativii să fie mai atenți la valori și la obiective. Nu este indicat să înceapă un proiect important, dat este recomandat să facă pași mici către respectivul obiectiv. Taurii și Săgetătorii vor fi cei mai afectați.

Uranus retrograd de pe 29 august 2023 până pe 27 ianuarie 2024

Uranus este retrograd în Taur, ceea ce înseamnă că este o perioadă de transformare pentru toți nativii. Acest lucru înseamnă că zodiile pot să renunțe la acele atitudini care nu le aduc nimic în plus și să nu mai opună rezistență la schimbare.

Continue Reading
To Top