Un celebru artist din România nu mai este de găsit. A fost dat dispărut. Familia este disperată

Știri interne

Un celebru artist din România nu mai este de găsit. A fost dat dispărut. Familia este disperată

Un celebru artist din România nu mai este de găsit. A fost dat dispărut. Familia este disperată

Un cunoscut cântăreț de hip-hop din România a dispărut fără urmă în Belgia. Nimeni nu mai știe nimic de Robert Emanuel Iordache de mai bine de o săptămână. Toți cei ce îl cunosc sunt îngrijorați. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului.

O veste șocantă zguduie lumea muzicii hip-hop din România, pe măsură ce talentatul artist Robert Emanuel Iordache, cunoscut sub numele de scenă Robert DRG sau Robert Drogatu’, este dat dispărut în Belgia de mai bine de o săptămână. Dispariția sa misterioasă a lăsat pe toată lumea cu sufletul la gură, iar familia și fanii sunt în căutare de răspunsuri.

Robert Emanuel Iordache, dispărut de mai bine de o săptămână

În conformitate cu informațiile disponibile, pe data de 23 august, Robert Emanuel Iordache a coborât dintr-un autocar la stația Brussels-Nord, în jurul orei 18:15. Avea intenția de a lua următorul autocar care trebuia să plece spre Londra la ora 22:05. Cu toate acestea, din acel moment și până în prezent, nu au mai existat nicio informație sau contact cu artistul, iar încercările de a-l contacta telefonic au rămas fără răspuns.

Robert DRG este binecunoscut în industria muzicală românească, fiind membru al grupului Secțiunea Sălăjan și un artist apreciat în comunitatea de hip-hop. Dispariția sa a generat o undă de șoc în rândul fanilor și colegilor de breaslă, care își exprimă îngrijorarea și susținerea pentru căutările în curs.

Cu inima strânsă, mătușa lui Robert, Emilia, a pornit pe urmele sale și a călătorit personal în Belgia pentru a-l căuta.

Mesajul postat cu privire la dispariție

Eforturile de căutare sunt în desfășurare, iar autoritățile belgiene sunt implicate în investigație pentru a găsi indicii care să ducă la găsirea artistului dispărut.

„DISPĂRUT Robert Emanuel Iordache, la data de 23 August a coborât din autocar in stația Brusseels-Nord la ora 18.15 urmând sa ia următorul autocar la ora 22.05 spre Londra. Din aceasta data nu mai știm nimic despre el. Persoanele care pot oferi informații cu privire la depistarea lui sunt rugate sa ma sune sau sa ma contacteze pe Facebook. Mulțumesc din suflet“, așa arată mesajul postat în mediul online.

Rămâne de văzut ce se va mai anunța cu privire la această dispariție. Oamenii legii se ocupă în continuare de cercetarea cazului.

Continue Reading
To Top