Știri interne

Anunț cumplit despre Arnold Schwarzenegger. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor: I-au străpuns inima

Anunț cumplit despre Arnold Schwarzenegger. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor: I-au străpuns inima

Marele Arnold Schwarzenegger a fost la un pas de o tragedie din cauza medicilor care l-au operat la inimă. Cunoscutul actor al filmelor de acțiune a fost, practic, la un pas de moarte după ce medicii i-au străpuns peretele inimii!

Cea de-a treia operație pe cord deschis pe care a suferit-o Arnold Schwarzeneggeer a fost numită de celebrul actor un „dezastru”. Starul hollywoodian a declarat că s-a speriat foarte tare după ce medicii au greșit aproape fatal. Aceștia i-au străpuns peretele inimii, iar „Schwarzy”a fost la un pas de moarte. Chiar pe masa de operație.

Într-un videoclip postat pe YouTube, starul de 76 de ani a vorbit despre cea de-a treia operație pe cord deschis. El a descris cum și-a revenit după complicațiile intervenției. Operația a fost făcută cu doar câteva luni înainte de a începe filmările la „Terminator: Dark Fate”, scrie Insider.

Fostul guvernator al Californiei și-a amintit cum medicii i-au spus că au fost nevoiți să îl deschidă pentru a-i salva viața din cauza unei hemoragii interne, atunci când au străpuns accidental peretele inimii în timpul procedurii.

„Eram foarte speriat”, a spus Schwarzenegger.

Și-a dorit revenirea în filme

Vedeta de la Hollywood a decis că singurul lucru pe care îl poate face este să se concentreze pe recuperarea sa.

„Eram în mijlocul unui dezastru. Și acum cum să ies din el? Trebuie să schimbi vitezele. Să te aduni, să schimbi vitezele și să spui: ”, a spus actorul.

Arnold Schwarzenegger postat pe Youtube clipuri în care se plimbă prin spital alături de familie și prieteni care au venit să-l încurajeze.

„Arătam ca un idiot, știi, mă plimbam pe holuri, dar ideea de bază era că mă puneam în mișcare pentru că medicii mi-au spus că trebuie să-mi exersez plămânii, pentru că, dacă fac pneumonie, pot muri”, a spus el.

Motivația cea mai mare care a fost pentru însănătoșire a venit din dorința de a reveni în formă. El își dorește să filmeze „Terminator: Dark Fate”.

„Așa că am vrut să mă apuc cu adevărat de exerciții fizice. Să ies din casă cât mai repede posibil și apoi să mă apuc din nou de antrenamente. Pentru că trei luni mai târziu am început Terminator 6, trebuia să fiu în formă. A trebuit să mă mișc, să alerg, să ridic lucruri. Să fac scene de luptă și tot felul de lucruri de acest gen” a spus „Schwarzy”.

Într-un interviu pentru publicația The Hollywood Reporter, Schwarzenegger a dezvăluit că planul său este să trăiască veșnic. El spune că se antrenează în fiecare zi, se plimbă cu bicicleta și… face filme. El recunoaște că showbizul este o parte importantă a vieții sale.

Continue Reading
To Top