Știri interne

Dragoș Bucur s-a mutat la țară și și-a făcut vlog: M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”

Dragoș Bucur s-a mutat la țară și și-a făcut vlog: M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”

Dragoș Bucur își vede visul împlinit. Actorul a lăsat în urmă aglomerația din București și s-a mutat cu familia la țară, într-un sat liniștit în mijlocul naturii.

Deși s-a izolat într-un paradis verde, nu s-a deconectat complet. A început un vlog – Rurality Show – care își propune să le arate oamenilor provocările mutatului la țară, dar şi avantajele tehnologiilor sustenabile. Vlog-ul poate fi urmărit pe YouTube, unde a fost publicat deja primul episod.

“M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”

Așa începe primul episod Rurality Show. Dragoș Bucur devine astfel un influencer aparte. A dat ținutele elegante și atent alese pentru emisiunile TV și s-a îmbrăcat în haine lejere și cizme de cauciuc – un influencer autentic, care redă fidel viața la țară. Nu se laudă cu mașini de lux, ci conduce cu mare mândrie un tractor pe terenul accidentat.

Cum a apărut Rurality Show?

Dragoș Bucur visa de mult la un loc în care să își găsească liniștea, să își poată încărca bateriile și să poată trăi în completă armonie cu natura. De asemenea, voia și un mediu sigur în care copiii lui să se dezvolte armonios. Ideea vlogului Rurality Show a venit din dorința de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să facă tranziția de la rural la urban şi soluțiile tehnologice sustenabile la care pot apela oamenii pentru a avea un trai modern. Practic actorul le arată urmăritorilor lui propria poveste în legătură cu mutatul la țară.

Primul episod Rurality Show – independența energetică

Primul episod al vlogului creat de Dragoș Bucur arată demersul pe care l-a făcut pentru a obține independență energetică.

VIDEOUL POATE FI VIZIONAT AICI

Continue Reading
To Top