Știri interne

Karma ta în funcție de anul nașterii. Cum se calculează și ce îți spune despre viață

Karma ta în funcție de anul nașterii. Cum se calculează și ce îți spune despre viață

Dacă vorbim despre karma ta în funcție de anul nașterii, trebuie să știi că ziua în care ai venit pe acest pământ spune mai multe despre personalitatea ta decât orice alt indiciu. În numerologie, Pitagora credea că fiecare număr are o energie aparte. Vibrația fiecăruia indică cine suntem și ceea ce putem deveni.

Dacă vorbim despre karma ta în funcție de anul nașterii, trebuie să știi că ziua în care ai venit pe acest pământ spune mai multe despre personalitatea ta decât orice alt indiciu. În numerologie, Pitagora credea că fiecare număr are o energie aparte. Vibrația fiecăruia indică cine suntem și ceea ce putem deveni.

Numerele 13, 14, 16 și 19 sunt pentru datoriile karmice pe care le avem de plătit, ceea ce indică nereguli din viața trecută. Trebuie să înțelegem faptul că aceste greșeli dintr-o viață anterioară ne ajută să ne echilibrăm și să ne vindecăm în prezent. Există patru numele pentru datoriile karmice, și toate dintre acestea indică o diferită formă de abuz sau greșeală.

În ceea ce privește personalitatea ta, aceasta se poate identifica în funcție de anul nașterii. Pentru a-ți calcula karma ta este foare simplu, trebuie doar să aduni fiecare număr. La fel se procedează și cu data nașterii.

De exemplu: 09.12.1984 – 1 + 2 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34. Acest lucru indică faptul că numărul karmic este 34, arată Astrology.com. Acesta vine cu o transformare interioară, asta pentru că vor exista multe evenimente ce te vor schimba pe parcurs.

Numerele indicate îți transmit cine ai fost de fapt într-o viață anterioară. Ambele numere îți spun dacă ai avut sau nu nevoie de ajutor.

Cel de-al doilea număr indică greșelile pe care le-ai făcut și îți sugerează drumul pe care ar trebui să mergi pentru a—ți clarifica situația.

În Tibet, există această idee cum că te poți reîncarca în 9 trupuri diferite. Fiecare dintre aceste etape te pune la încercări diferite, caractere noi și relații pe care nu le poți evita.

Există mai multe explicații pentru această idee de karma, însă cu ajutorul astrologiei Mewa, putem descoperi idei concrete. Aceasta se bazează pe un sistem de 9 numere, fiecare dintre acestea indicând de câte ori ni s-a reîncarnat sufletul. În limba sanscrită, karma înseamnă “acțiune”. Este un concep care ne duce departe de ideea de păcat.

Este de asemenea sinonim cu “legea firii”. Este o doctrină esențială în buddhism și hinduism, un concep religios și filosofic totoodată, spune Yourtango.com. Se spune astfel că fiecare activitate sau decizie are o urmare obligatorie, aceasta fiind pozitivă sau negativă.

Tibetanii spun ca sufletul se reincarneaza de 9 ori. Fiecare reincarnare vine cu incercari karmice. Acestea sunt legate de sanatate, caracter, relatii si activitati. Cu ajutorul atrologiei Mewa, care se bazeaza pe un sistem de 9 numere, fiecare numar indica a cata oara sufletul s-a reincarnat. Afla ce karma ai in functie de zodie!

Mewa 1
Ai un caracter nelinistit si pesimist, nu prea ambitios. Te poti adapta oricarei situatii. La exterior esti deschisa si prietenoasa, insa in interior – incapatanata. Ai avut o copilarie dificila. Sanatatea putin afectata, sensibila, dependenta de alcool sau/si droguri. Probleme cu rinichii, vezica urinara si sistemul reproductiv. Tendinta depresiva si schimbari bruste de dispozitie. Esti posesiva, nu prea romantica si ai nevoie permanenta de iubire. Karma iti atrage o existenta mediocra si modesta. Cand lucrezi ai nevoie de liniste si timp pentru a medita, planifica si analiza. Ai succes in activitatile legate de apa.

Mewa 2
Caracter prietenos, dar nici ambitios. O mentalitate traditionala, fara initiativa, obsedata de detalii. Un angajat minunat in serviciul celorlalti. Cea mai buna varsta este intre 45-47 de ani. Statul fizic obosit, karmice sunt bolile intestinale, de piele, de sange si cele legate de spate. In dragoste, esti foarte atent la partenerul sau, mai mult emotional decat inteligent. In viata, nici saraca si nici bogata. Jocurile de noroc te pot ruina si te pot duce fie la sinucidere, fie la moarte violenta, fie la detentie. Ocupatia cea mai buna pentru tine este legata de public, lucrul cu oamenii, precum si munca legata de natura sau agricultura.

Мewa 3
Caracter independent, optimist si tanar. Te maturizezi devreme. Sociabil si vorbaret. O minte pozitiva si increzatoare in sine, dar intoleranta si incapatanata, care nu este inclinata sa accepte circumstantele. Varsta cea mai buna este de 34-38 ani. Traieste cu ziua de azi, cu multe suisuri si coborasuri. Din punct de vedere fizic esti puternica si activa, dar probabil te vei confrunta cu probleme mentale si nervoase, cu picioare slabe. Daca incepi sa folosesti droguri, devii dependenta si mori din cauza acestora sau te alegi cu o boala psihica. Directa si impulsiva. Cheltuiesti rapid tot ce castigi. Activitatile perfecte sunt din acele sfere in care este posibila exprimarea de sine: muzician, profesor, scriitor, munca activa in cooperare cu ceilalti.

Mewa 4
Persoana obisnuita. Indecisa si slaba, instabila, dar simpla, buna de la natura si usor de ranit. Cea mai buna varsta este pana la 38 de ani. Constructie slaba, frunte mare. Iritabilitate dimineata. Problemele karmice sunt legate de intestine si sistemul respirator, susceptibilitate la epidemii. Maturizare timpurie, atractivitate fizica. Dificultati in stabilirea relatiilor de durata. Vor exista probleme cu crearea familiei. Pierderi rapide de chitante regulate. Poti fi usor jefuit. Locul de munca perfect este legat de comunicare, relatii publice, festivitati, productie si comert cu lana.

Меwa 5
Omul extremelor: foarte bun sau foarte rau. Ambitioasa sau lenesa, morala sau depravata etc. Varsta critica de 42 de ani, in acest moment viata se imbunatateste. Un instinct extrem de inalt de auto-conservare. Puternica fizica, cu rezistenta buna. Ca predispozitie karmica – un intestin sensibil, tumori si febra, hipertensiune si probleme legate de sange. Nevoie puternica de iubire, pasiune, predispozitie de a domina. Ghinion, dar reusesti sa recuperezi pierderile. O dependenta dezastruoasa de jocurile de noroc, care au dus la pierderi si la ruinare. Este preferabil jobul care iti ofera o pozitie inalta pentru cei sinceri si intelepti, si daca nu esti ambitioasa, atunci jobul este mai simpla.

Мewa 6
Natura imediata, intuitiva. Spirituala, activa. Un lider nascut. Spirit militar si obiective inalte. Frica de esec. Varsta favorabila este de aproximativ 40 de ani. Un corp subtire sau unghiular. Predispozitia la suprasolicitare, excitare nervoasa si febra, dureri de cap si ameteala. Plamanii, inima si oasele slabe. In dragoste predomina dorinta de cucerire si de dominatie. Un finantator calificat si curajos. Ocupatia dorita este legata de management, jurisprudenta, domeniul de studiu si pozitia de cleric.

Меwa 7
Esti optimista. Un vorbitor frumos. Tendinta de a manipula oamenii si manifestarile externe. Suparata cand nu esti observata. O minte vie, atenta la detalii. Cauti fericirea si libertatea. Stabilitate dupa 40 de ani. Nu obtii multe daca te izolezi pentru ca iti lipseste perseverenta. Probleme cu stomacul, abdomenul, probleme renale si genitale. In dragoste, atractiva si senzuala. Cauti o dragoste nascuta de libertate. Alegerea unui partener este foarte importanta. Banii sunt castigati pentru a fi cheltuiti. Norocul nu este urias. Esti un bun vorbitor, profesor, predicator si comerciant.

Мewa 8
Caracterul incapatanat si increzator in sine. Opiniile tale nu sunt usor de schimbat. Minte conservatoare, iti impui punctul de vedere asupra celorlalti. Calma la exterior, puternica pe plan intern. Un lup singuratic cu inaltime mare. Un corp mare, puternic si sanatos. Probleme nervoase, stagnare in spate si umeri, ateroscleroza, constipatie cronica, hipocondrie. Esti loiala si credincioasa cand creezi o familie. Prosperitate timpurie, atasamentul la bani si dorinta de a investi. Sunt necesare pozitii stabile unde este necesara fiabilitatea.

Mewa 9
Orientata spre exterior, senzuala si emotionala. Adesea, duci o viata geniala, dar inutila. Impulsiva si intoleranta. Prea critica, deoarece astepti prea mult de la altii. Adesea schimbi conexiunile. Un idealist care dispretuieste lucrurile materiale. Este favorabila varsta medie, apoi deteriorarea nivelului de trai. Constructie medie, puternica, flexibila. Tulburari nervoase, insomnie, boli de inima si de ochi. Atractiva si plina de dragoste intr-o relatie. Geloasa si posesiva. Iti plac fanteziile sexuale. Ai foarte mare nevoie de bani, dar nu esti suficient de perseverenta. Norocul nu este mare, nici bogat si nici sarac. Ocupatie preferata: artist, diplomat, actor, scriitor.

Continue Reading
To Top