Știri interne

A murit la doar 26 de ani. Violeta Miţul, componentă a naţionalei Moldovei, s-a stins în urma unui accident la munte

A murit la doar 26 de ani. Violeta Miţul, componentă a naţionalei Moldovei, s-a stins în urma unui accident la munte

Violeta Miţul, componentă a echipei naţionale, a murit la doar 26 de ani, în urma unui accident la munte. Anunţul tragic a fost făcut de Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Violeta Miţul, componentă a echipei naţionale a Moldovei a jucat peste 40 de partide, în care a evoluat ca fundaş.

Din păcate, în urma unui tragic accident la munte, tânăra, în vârstă de 26 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Anunţul tragic a fost făcut de Federaţia Moldovenească de Fotbal pe Facebook.

“Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, Federaţia Moldovenească de Fotbal îşi exprimă sincere condoleanţe şi regretul profund faţă de trecerea în nefiinţă a jucătoarei Naţionalei de fotbal, Violeta Miţul. Una dintre cele mai bune jucătoare ale Naţionalei feminine a suferit un tragic accident incompatibil cu viaţa în timpul unei escale la munte, unde era plecată alături de coechipierele de club”, notează Federaţia Moldovenească de Fotbal pe Facebook.

Cine este Violeta Miţul

Violeta Miţul s-a născut pe 3 aprilie 1997, la Tiraspol. Sportiva în vârstă de 26 de ani evolua din primăvara anului 2023 pentru clubul Ungmennafélagið Einherji din Islanda. Anterior, a jucat în Spania pentru echipa FF La Solana din seria C. Jucătoarea a ajuns pe peninsula Iberică din Italia, unde a reuşit să promoveze în liga B cu formaţia Apulia Trani, notează presa locală.

Continue Reading
To Top