Știri interne

Portal energetic puternic pe 09.09.2023. Cum poți să atragi norocul

Portal energetic puternic pe 09.09.2023. Cum poți să atragi norocul

Luna septembrie a început și aduce cu ea o energie puternică, atât din punct de vedere astral, cât și din punct de vedere numerologic. Septembrie, a 9-a luna a anului, are vibrația numărului 9, a definitivării creației. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezintă întregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, dată de 9 septembrie 2022 este una foarte puternică. Deschiderea portalului energetic 9.9 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multă înțelepciune, mai multă acțiune, mai multe oportunități.

Vibrația numărului 9 presupune încheierea unui ciclu și deschiderea altuia, presupune regenerarea, reîntoarcerea la origini. Pot apărea furtuni la orizont, dar cum acționezi în față lor depinde de ține. Pot apărea suișuri, coborâșuri, pot apărea întrebări la care n-ai răspunsuri. Iar tot ce trebuie să faci este să te dezvolți, să devii mai puternic, să mergi mai departe pe drumul tău.

Portalul energetic al lunii septembrie se deschide pe 9 și se închide pe 27. O perioadă foarte interesantă în care Pământul facilitează conexiunea cu o vibrație puternică de lumină care permite ființelor umane să facă o schimbare de conștiință. Energie pură destinată să facă bine și să îmbunătățească evoluția personală.

Prin acest portal energetic din septembrie, iubirea și bunătatea izbucnesc într-o baie de lumină reparatoare. Momentul de a pune capăt vremurilor vechi și proiectelor neterminate. Energia portalului ne va permite să privim înainte, gata să facem față noilor provocări.

Se întâmplă adesea ca agitația vieții cotidiene să ne împiedice să ne dezvoltăm spiritual. Suntem sclavii familiei, ai muncii, ai obligațiilor sociale… Uităm de căutarea sinelui interior pentru a ne concentra exclusiv asupra sinelui exterior, cel pe care îl vede toată lumea. Dar vine un moment în care avem nevoie de mai mult. Acest portal energetic din septembrie ne va ajuta să reîncărcăm toată acea energie pe care am pierdut-o de-a lungul timpului și ne va permite să ne îmbunătățim personal.

Cantitatea mare de energie oferită de deschiderea acestui portal ne propulsează spre o evoluție spirituală. Începem să fim clari în legătură cu multe lucruri de care până de curând ne îndoiam. Lumina își face loc în întuneric, spiritul nostru respiră liber atunci. Este timpul să înfruntăm noi provocări.

Vibrația puternică de lumină emisă de portalul energetic din septembrie trezește spiritul adormit. Înțelegem că frica se învinge prin cultivarea curajului. Provocările neliniștesc, dar și atrag. A ne arunca în ele, cu capul înainte, dar fără teamă, este calea corectă de a avansa în viață. Noua conștiință trezită în aceste zile, între 9 și 27 septembrie, va fi cel mai bun sprijin al nostru.

Energia pură emanată de portalul energetic al lunii septembrie favorizează, de asemenea, vindecarea experiențelor din trecut. Vinovăția pentru faptele rele făcute în trecut se acumulează în suflet, devenind o povară grea care ne încetinește evoluția spirituală. Trebuie să învățăm să ne debarasăm de energiile negative cu ajutorul acestei puternice lumini benefice.

Resentimentele, ura, vinovăția, melancolia sau depresia dispar dacă știm să profităm de ceea ce ne oferă portalul energetic. A percepe și a înțelege lumina, această vibrație specială, este începutul unei noi vieți. Momentul în care atingem o altă etapă care indică faptul că am evoluat spiritual. Suntem ființe umane diferite. Știm mai multe, suntem conștienți de multe lucruri despre care înainte nici măcar nu bănuiam că există. Ceva care ne permite să fim mai aproape de lumina primordială. Aceea din care noi suntem o parte minusculă, dar semnificativă a esenței sale și cu care într-o zi ne vom contopi pentru a închide ciclul.

Între 9 și 27 septembrie (oricare dintre aceste zile), putem scrie pe o bucată de hârtie nouă lucruri pentru care vrem să fim recunoscători. Momentul ideal pentru a face acest lucru este la ora nouă dimineața sau la nouă seara. După perioada de deschidere a portalului energetic din septembrie, vom arde hârtia și vom împrăștia cenușa pe pământ. Energia sacră va ști să aprecieze recunoștința noastră.

Data de 9 septembrie nu are o semnificație specială în mod obiectiv, ci poate avea semnificații personale pentru anumite persoane sau culturi. Este important să înțelegem că norocul nu este influențat de astfel de date sau concepte, ci este mai degrabă rezultatul deciziilor, acțiunilor și circumstanțelor din viața noastră.

Dacă doriți să atrageți norocul în viața voastră, există câteva principii generale pe care le puteți urma:

Gândire pozitivă: Cultivați o atitudine pozitivă și recunoscătoare față de viață. Gândirea pozitivă poate atrage energii pozitive în viața voastră.

Setați obiective: Stabiliți obiective clare și lucrati în mod constant pentru a le atinge. Acest lucru vă poate ajuta să vă creați propria voastră “noroc” prin munca asiduă și determinare.

Persistență: Nu renunțați ușor la obiectivele voastre. Înfruntați dificultățile cu răbdare și persistență.

Îngrijirea de sine: Aveți grijă de sănătatea voastră fizică și mentală. O minte și un corp sănătoase pot contribui la o viață mai fericită și de succes.

Relații pozitive: Construiți și mențineți relații pozitive cu cei din jurul vostru. A sprijini și a fi sprijinit de cei dragi poate aduce bucurie și susținere în viața voastră.

Învățare continuă: Continuați să învățați și să vă dezvoltați. Educația și dezvoltarea personală vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Fapte bune: Faceți fapte bune pentru ceilalți fără a aștepta nimic în schimb. Ajutându-i pe cei din jurul vostru, puteți contribui la crearea unui mediu pozitiv.

Visualizare și meditație: Unii oameni găsesc ajutor în practicarea vizualizării sau meditației pentru a-și clarifica obiectivele și a-și menține gândurile concentrate asupra lor.

Continue Reading
To Top