Știri interne

Anunț trist despre Constantin Enceanu. Niculina Stoican a dat vestea

Anunț trist despre Constantin Enceanu. Niculina Stoican a dat vestea

Informația zilei despre Constantin Enceanu. Anunțul a fost făcut de Niculina Stoican. Aceasta a fost dată în judecată de artist. Ce s-a petrecut, mai exact?

Constantin Enceanu a făcut un pas neașteptat. El a luat o hotărâre importantă după ce a dat-o în judecată pe Niculina Stoican. Chiar artista a spus ce s-a întâmplat.

Cântărețul nu s-a prezentat la unul dintre spectacolele susținute de Ansamblul Maria Tănase din Craiova, la Polovragi, județul Gorj. Interpretul de muzică populară, care face parte din echipă, trebuie să justifice absența.

Potrivit Niculinei Stoican, toți angajații instituției sunt anunțați în prealabil cu privire la spectacolele pe care le au de susținut. Constantin Enceanu ar fi trebuit să fie informat despre reprezentația de la Polovragi. De asemenea, se menționează că artistul de muzică populară trebuia să încheie spectacolul conform programului stabilit.

Constantin Enceanu e în proces cu Niculina Stoican

De altfel, el a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, pe motiv că nu a fost niciodată promovat. Artistul s-a plâns că acest lucru s-a petrecut deși face parte din această echipă de 18 ani.

La rândul său, Niculina Stoican a precizat că artistul nu avea nevoie de invitație specială pentru a se prezenta. În plus, el trebuie să justifice cu un document absența.

„Doamne ferește, nu se pune problema să nu fie invitat. El la spectacolul instituției nu trebuie să fie invitat. El este angajatul instituției și se prezintă la spectacole ca orice alt angajat. E adevărat că este pionul nostru principal”, a spus acesta.

Artista susține că nu este nevoie de invitație specială

Ea a susținut că nu a primit niciun fel de justificare. Acum, așteaptă să vadă cu ce document poate justifica această lipsă de la evenimentul instituției.

„Nu știu ce document poate fi atâta timp cât a avut eveniment în altă parte. Eu, în calitate de manager, nu pot să-mi dau cu părerea decât cu documente justificative”, a declarat Niculina Stoican despre absența lui Constantin Enceanu de la eveniment, pentru Starpopular.ro.

Continue Reading
To Top