Alertă alimentară! Opriți consumul imediat și returnați acest produs

Sanatate

Alertă alimentară! Opriți consumul imediat și returnați acest produs

Alertă alimentară! Opriți consumul imediat și returnați acest produs

Este alertă la supermarketurile din România! Direcția Sanitar-Veterinară a transmis un avertisment care îi vizează pe toți românii. Un produs a fost retras de la vânzare, după ce s-a descoperit că a fost contaminat cu Listeria, o bacterie care le pune în pericol sănătatea oamenilor.

ANSVSA a transmis un avertisment pentru toți românii. Încă un produs a fost retras de la vânzare, după ce s-a descoperit că a fost contaminat cu bacteria Listeria. Acesta a fost vândut pe rafturile unui lanț cunoscut de supermarketuri din toată țara. Iată despre ce este vorba și ce trebuie să facă românii în continuare.

ANSVSA a retras de la vânzare un produs cunoscut

În urmă cu foarte puțin timp, specialiștii au decis să retragă de la vânzare somon afumat norvegian, după ce a fost confirmat faptul că este infectat cu bacteria Listeria. De asemenea, este important de știut că persoanele care le-au achiziționat deja, sunt rugate să revină cu ele la magazin, sau să le distrugă.

Experții au atras atenția asupra lor, astfel încât oamenii să nu le consume chiar dacă le-au cumpărat deja. Denumirea completă al produsului este file somon norvegian afumat 200G şi file somon norvegian afumat feliat 100G.

Produsul a fost vândut în magazinele Carrefour România, conform anunțului făcut de ANSVSA. Clienții vor primi banii înapoi chiar dacă nu vor prezenta bonul fiscal, în acest caz.

”Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.RL. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G şi FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G”, a transmis ANSVSA.

Un alt produs a fost retras

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt produs a fost rechemat de un magazin celebru din România. Este vorba despre un tip de rondele de orez cu zmeură din magazinul DM, despre care s-a descoperit că ar conține substanțe nocive.

Din acest motiv, specialiștii le-au transmis oamenilor care deja l-au cumpărat să se întoarcă cu produsul la magazin și să nu îl consume. La începutul anului, un tip de chipsuri a fost și el rechemat în magazin.

Continue Reading
To Top