Zodia care divortează în această toamnă

Lifestyle

Zodia care divortează în această toamnă

Zodia care divortează în această toamnă

Următoarea perioadă se anunță una complicată pentru câteva zodii care vor trece prin momente delicate în cuplu. Se vor certa cu partenerul, iar anumite probleme din trecut vor tulbura liniștea în relație.

Unii nativi vor avea de învățat cum să gestioneze mai bine tensiunile în cuplu, asta dacă nu își vor dori să ajungă la despărțire. Luna septembrie este perioada în care pot să apară discuții în contradictoriu, unele pornind de la lucruri mărunte, în timp ce în cazul altor nativi, vor ieși la iveală detalii pe care au tot încercat să le ascundă.

Zodiile care se ceartă cu partenerul de viață până la finalul lunii septembrie
Berbec

Printre nativii care nu vor avea noroc în dragoste în perioada următoare se numără Berbecii. Se poate să fie mai impulsivi decât de obicei și exista posibilitatea să arunce cu vorbe grele, lucru pe care persoana iubită nu îl va trece cu vederea prea ușor.

Gemeni

Firi duale, Gemenii vor încerca să ascundă unele aspecte partenerului. Se poate ca acești nativi încă să se gândească la o persoană din trecutul lor și au ajuns într-o altă relație cu gândul că vor trece peste despărțire. Cu toate că, de obicei, se pricep de minune să își ascundă emoțiile și să nu se dea de gol, nu la fel se va întâmpla și de această dată. Așa că, Gemenii vor avea de ales dacă vor continua relația sau vor reveni la o fostă iubire.

Rac

Racii sunt genul de persoane sensibile și care ar face orice pentru ca partenerul să fie fericit. Doar că, se poate ca momentele tensionate să nu lipsească în cuplu. Racii vor face totul posibilul să își salve relația, dar vor ajunge la concluzia că nu sunt apreciați, iubiți și respectați așa cum își doresc. De aceea, chiar dacă le va greu, este posibil ca acești nativi să ia decizia de a se despărți de partener, mai ales în cazul celor care s-au tot împăcat și despărțit de mai multe ori.

Continue Reading
To Top