Știri interne

Este divorțul anului! Și-au spus adio după 27 de ani

Este divorțul anului! Și-au spus adio după 27 de ani

Este divorțul anului! Un celebru actor și soția sa au anunțat că se despart după 27 de ani de căsnicie. Aceștia au împreună doi copii. Despre cine este vorba?

Este divorțul anului! Actorul Hugh Jackman (54 de ani) și soția sa, Deborah Lee Furnes (67 de ani), au anunțat că se despart după 27 de ani de căsnicie. Aceștia s-au căsătorit în 1996 și au împreună doi copii.

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastă. de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre.”, au anunțat actorii australieni într-o declarație trimisă revistei People.

Declarația a fost semnată „Deb şi Hugh Jackman”. Aceștia au adăugat:

„Aceasta este singura declaraţie pe care o va face oricare dintre noi.”

Cei doi actori s-au cunoscut pe platoul de filmare

Hugh Jackman și Deborah Lee Furness au sărbătorit 27 de ani de căsnicie în luna aprilie. Cei doi actori s-au cunoscut în 1995, când au jucat împreună rolul unui psiholog de închisoare şi al unui deţinut cu leziuni cerebrale în serialul de televiziune australian „Correlli”.

Deborah Lee Furness a jucat, cel mai recent, rolul lui Jill Bailey alături de Eric Bana în thrillerul australian „Force of Nature: Seceta 2”, al scriitorului şi regizorului Robert Connolly.

Hugh Jackman este celebru pentru rolul lui Wolverine în franciza X-Men. Acesta a jucat, de asemenea, în „The Greatest Showman” şi „Les Miserables”. Australianul a jucat și pe Broadway, în spectacolul „The Music Man”.

Cuplul l-a adoptat în anul 2000 pe Oscar Maximilian, cum în vârstă de 23 de ani. După cinci ani, au adoptat-o și pe Ava Elliot, care are 18 ani.

În luna februarie, Hugh Jackman a vorbit despre secretul unei căsnicii de lungă durată.

„Cred că onestitatea, intimitatea şi timpul liber [sunt secretul unei căsnicii lungi şi fericite]. Nu poţi să presupui că lucrurile vor merge bine. Trebuie să-ţi faci timp”, a declarat el atunci pentru Smooth Radio.

Într-un interviu acordat în anul 2017, pentru promovarea filmului „The Greatest Showman”, actorul a spus despre Deborah Lee Furness că este „cea mai bună prietenă” a sa şi principala sursă de sprijin în carieră şi în viaţa personală.

Australianul a pledat la începutul acestei săptămâni pentru regula de 85% ca fiind ceva după care încearcă să trăiască pentru a preveni epuizarea. Acesta a explicat că sportivii profesionişti lucrează adesea la 85% din capacitate pentru a se concentra asupra formei şi optimizării lor.

Continue Reading
To Top