Știri interne

Adrian Pop a murit

Adrian Pop a murit

Fostul şef al Poliţiei Slatina, Adrian Pop, a făcut infarct la grătar. A murit la 48 de ani

Este doliu în administrația publică slătineană după ce vestea trecerii în neființă a lui Adrian Pop a venit ca un trăznet în această dimineață. Ocupant al mai multor funcții de conducere de-a lungul carierei, Pop a încetat din viață azi-noapte.

Adrian Pop, fost director al Poliției Locale Slatina, a murit la 48 de ani, în urma unui infarct. Avea probleme cardiologice și ocupa un post mai puțin solicitant acum- inspector în cadrul Serviciului Județean de Pază Olt pentru a se îngriji de sănătate. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt chemate azi-noapte i-au efectuat fără succes manevrele de resuscitare.

Adrian Pop a fost șef al Cancelariei Prefecturii Olt, director executiv al Poliției Locale Slatina și subprefect de Olt, director al LOCTRANS SA, iar în ultima perioada activa ca inspector în cadrul Serviciului Județean de Pază Olt.

Poliţist găsit mort pe un câmp, la Pleşoiu. S-a deschis o anchetă

Este al doilea caz tragic din Olt. Un poliţist de imigrări din judeţul Olt a sfârşit tragic, marţi, în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren agricol din comuna Pleşoiu.

Potrivit IPJ Olt, marţi în jurul orei 14.40, oamenii legii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconştienţă pe un teren extravilan al comunei Pleșoiu, județul Olt.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Pleșoiu, a decedat în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren agricol, din localitate.

„Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt. Potrivit unor surse, victima este poliţist în cadrul Biroului de Imigrări Olt.

Continue Reading
To Top