Știri interne

Oana Lis, anunț despre divorț după 25 de ani de căsătorie: S-au întâmplat multe

Oana Lis, anunț despre divorț după 25 de ani de căsătorie: S-au întâmplat multe

Oana Lis a vorbit despre relația pe care o are cu fostul primar al Capitalei. Vedeta a scos la iveală că a existat un moment în care a fost la un pas de a divorța de acesta.

Oana Lis, anunț despre divorț după 25 de ani de căsătorie. Oana Lis și Viorel Lis au avut o căsnicie plină se suișuri și coborâșuri. Cei doi formează un mariaj de mai mulți ani și mereu s-a vehiculat că Oana Lis este împreună cu fostul primar al Capitalei doar pentru banii săi.

Timpul a trecut, la fel și banii, iar Oana Lis este în continuare alături de partenerul său. Ea este acum singurul sprijin al fostului edil din București. El se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și are nevoie non-stop de îngrijire.

Oana Lis, aproape de divorț

Deși are grijă de el și are numai cuvinte frumoase la adresa celui care îi este soț, Oana Lis a trecut și prin momente mai puțin plăcute. Ea a povestit, la un moment dat, că a vrut să pună capăt mariajului. Ba mai mult, a ajuns chiar și să înainteze actele de divorț.

Vedeta a povestit că în cei 25 de ani de mariaj, doar o singură dată s-a gândit să termine căsătoria. Cu toate acestea, ea s-a răzgândit chiar în ultimul moment.

În interviul în care a dezvăluit incidentul cu divorțul, ea a mai spus că oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de căsnicie pentru că renunță de la prima provocare.

De asemenea, ea a mai spus că într-o căsnicie este important să lupți dar nu singur.

„Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum. Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine”, spune Oana Lis.

Având în vedere că suntem în luna septembrie de aproape două săptămâni, Oana Lis a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la ceea ce își dorește de la această lună.

Ea a precizat că tot ce vrea este liniște și sănătate și că se mulțumește și cu puțin.

Pe rețelele de socializare ea a spus „de la tine, draga Septembrie, vreau sănătate și liniște. Mă mulțumesc cu puțin și-mi este de ajuns să-i am alături pe cei dragi, să-i știu sănătoși și să-i văd fericiți. Dacă îmi oferi aceste lucruri, atunci am tot ceea ce contează”.

Continue Reading
To Top