Știri interne

Două zodii feminine care se vor despărți de partener în luna octombrie. Vor trece prin cea mai grea perioadă

Două zodii feminine care se vor despărți de partener în luna octombrie. Vor trece prin cea mai grea perioadă

Luna octombrie vine cu situații neașteptate pentru unele native, care se vor despărți de partener atunci când se așteptau mai puțin. Separarea de persoana iubită le va afecta și vor simți că nimic nu funcționează așa cum și-ar fi dorit.

Deși credeau că relația evoluează frumos și că nu există nicio problemă care să nu poată fi rezolvată, unele zodii feminine vor trece prin momente dificile în luna octombrie, atunci când se vor despărți de partener. Situația va fi cu atât mai delicată cu cât vor apărea și alte probleme în familie sau în viața profesională.

Două zodii feminine care se despart de partener în luna octombrie
Săgetător

Printre nativele care nu vor avea noroc în dragoste se numără femeile din zodia Săgetător. Cum un necaz nu vine niciodată singur, din cauza numeroaselor neînțelegeri, vor ajunge la concluzia că le este mai bine singure decât într-o relație în care momentele tensionate sunt tot mai dese.

Nu va fi ușor să facă față acestei situații și se vor tot gândi la o posibilă împăcare, mai ales în cazul unei relații de lungă durată. Pe parcurs își vor da seama că este cea mai bună variantă de a nu forma un cuplu din nou cu fostul partener și să se concentreze mai mult pe propria persoană.

Pești

Nici femeile din zodia Pești nu vor sta prea bine la capitolul dragoste în luna octombrie. Vor simți că trebuie să se descurce singure în orice situație, iar odată cu despărțirea de partener, vor trece printr-o perioadă delicată, moment în care își vor evalua mai bine viața și se vor gândi serios la schimbări importante.

Femeile din zodia Pești vor realiza că au făcut o greșeală prin a tolera la nesfârșit comportamentul nepotrivit al partenerului și că au iertat mult prea ușor, dar fără să vadă o îmbunătățire. De aceea, după ce își vor trece de această perioadă, își vor analiza mai bine viața și alegerile și vor decide să facă schimbări. Se poate să se gândească serios la o ofertă primită la locul de muncă sau vor decide că este momentul să facă ceva pe cont propriu.

Continue Reading
To Top