Știri interne

Anunț de ultimă oră despre Vlad Pascu! Este informația momentului despre șoferul drogat de la 2 Mai

Anunț de ultimă oră despre Vlad Pascu! Este informația momentului despre șoferul drogat de la 2 Mai

Au apărut noi imagini cu Vlad Pascu, autorul accidentului din Stațiunea 2 Mai, în care au murit doi tineri. Filmulețul este de-a dreptul șocant. Pascu este cu un alt tânăr, amândoi aflându-se în stări apropiate demenței.

Un filmuleț proaspăt apărut în presă ne prezintă adevărata față a lui Vlad Pascu, cel care a omorât doi tineri într-un accidente rutier. Nu că nu s-ar fi putut înțelege până acum cam în ce hal de degradare ajunsese Pascu junior din cauza drogurilor, dar noul video, dat publicității de Cancan, ni-l prezintă pe acesta într-o stare de rătăcire ce pare fără ieșire. Înregistrarea publicată îl arată pe Vlad Pascu înghițind pastile.

Vlad Pascu are un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Nu este singura anchetă penală care îl vizează. Într-un altă investigație, Pascu junior este acuzat de trafic și consum de droguri de mare risc. Martorii în acest dosar au povestit anchetatorilor cum era în anturajul acestuia.

„Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri. Respectiv fuma canabis trăgea pe nas cocaina, de obicei acasă la el. Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă. Și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai mult oxicodonă. Nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo”, a spus unul din martori în fața anchetatorilor.

Mama tânărului îi filma anturajul când se droga

Vlad Pascu a început să se drogheze când avea doar 13 ani! Potrivit surselor din anchetă, mama a fost cea care a susținut acest viciu și lui și apropiaților! Ea era cea care făcea rost de medicamente care pot fi procurate doar din farmaciile spitalelor. Le dădea apoi, tinerilor la petreceri, la fel cum se asigura că băiatului ei nu-i lipsește nimic.

Surse din anchetă vorbesc despre faptul că femeia ar avea filmări compromițătoare cu ei. Ea le folosea ca să îi țină sub control și nimic din ce se întâmpla la petreceri să nu răsufle.

„După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu. În ultimul mesaj, mi-a spus că dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT”, a povestit martora.

Continue Reading
To Top