Zodia care va rămâne însărcinată în luna octombrie. Cea mai așteptată dorință pe care o are devine realitate

Lifestyle

Zodia care va rămâne însărcinată în luna octombrie. Cea mai așteptată dorință pe care o are devine realitate

Zodia care va rămâne însărcinată în luna octombrie. Cea mai așteptată dorință pe care o are devine realitate

Luna octombrie vine atât cu vești bune, cât și cu veșt proaste pentru zodii. Ei bine, pentru o zodie din cele 12 ale horoscopului vine cu vești excelente și asta pentru că ea va rămâne însărcinată. Cea mai așteptată dorință pe care o are devine realitate, iar ea se va bucura din plin de ceea ce îi oferă viața. Iată despre ce persoană din zodiac este vorba și vezi dacă ești chiar tu norocoasa perioadei următoare!

O zodie din cele 12 ale horoscopului va rămâne însărcinată în luna octombrie a acestui an. Acest nativ din zodiac se va bucura din plin de reușite și va face totul cu zâmbetul pe buze. Iată despre ce zodie este vorba și vezi ce au spus astrele despre ea cu privire la următoarea lună!

Zodia care va rămâne însărcinată în luna octombrie
Balanță

Zodia care va rămâne însărcinată în luna octombrie este Balanța. Această zodie din horoscop s-a chinuit foarte mult să rămână gravidă, însă nu a reușit până în acest moment și a trecut printr-o perioadă destul de grea.

Persoanele născute sub semnul zodiei Balanță erau nerăbdătoare să afle că sunt însărcinate și așteptau cu sufletul la gură această veste excelentă. Se pare că cea mai așteptată dorință pe care o are devine realitate.

Această zodie își va face foarte multe teste de sarcină pentru a-și dovedi că este cu adevărat gravidă. Ea nu va da marea veste mai departe, căci inițial va merge să-și facă un control și mai apoi le va spune celor dragi că urmează să devină mamă.

Zodia Balanță va sta excelent pe toate planurile, dar mai ales pe plan amoros. Ea se va înțelege foarte bine cu partenerul de viață și se vor bucura împreună de vestea că ea este gravidă.

Balanțele sunt cele mai echilibrate zodii din horoscop. Ele vor primi vestea într-un mare fel și vor reuși să facă față oricărei situații în care vor fi puse. Luna octombrie va fi excelentă pentru acești nativi din zodiac, iar ei vor primi totul cu zâmbetul larg pe buze.

Continue Reading
To Top