Lifestyle

Astrologii au facut anuntul! Cei mai gelosi barbati din horoscop! Fac prapad cand intra la banuieli

Astrologii au facut anuntul! Cei mai gelosi barbati din horoscop! Fac prapad cand intra la banuieli

Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt gelosi.

Barbatul Berbec: Intrecere
Barbatului Berbec ii place competitia.

Cand isi simte amenintata pozitia de “lider” face orice pentru a nu o pierde: cadouri scumpe, atentii etc. Va lua totul in serios si va trata problema cu onoare.

Barbatul Taur: Maniaco-depresiv
Cand sunt gelosi, Taurii fie sunt furiosi ca un tunet, dau cu pumnul in masa si sunt agresivi, fie sunt calmi, cu picioarele bine infipte in pamant.

Mai exista si o a treia categorie din care fac parte barbatii suspiciosi. Tot timpul isi pun semne de intrebare si tot timpul isi spun “Dar daca?”.

Barbatul Gemeni: Incurcaturi
Pentru Gemeni, gelozia aproape ca nu exista. Cu cat sunt mai multi barbati interesati de o femeie, cu atat ei si-o doresc mai mult. Si se pricep la asta. Suna de sute de ori, trimit mesaje, fac tot posibilul ca el sa fie alesul si nu alt barbat.

Barbatul Rac: Plangaciosul
Barbatii Raci sunt foarte gelosi, insa nu se manifesta agresiv. Dimpotriva, ei iau mina omului bun care nu merita sa fie inselat. Cea mai frecventa replica a lor este “Cum ai putut sa-mi faci una ca asta?! Eu sunt bun, nu merit asa ceva!”

Barbatul Leu: Ignorantul
Gelozia ii face pe Lei foarte furiosi. Insa aceasta furie nu si-o manifesta prin agresivitate, ci prin ignoranta. Iubita Leului face parte din “achizitiile” personale si nimeni altcineva nu are voie sa atinga.

Barbatul Fecioara: Cinism
Cand este gelos, barbatul Fecioara da dovada de un cinism greu de inchipuit, spune cuvinte care dor. Dar, desi se da dur, sufera si are atitudini autodistructive: decadenta, betie, tatuaje, piercing-uri.

Barbatul Balanta: Eleganta
Cand este gelos, barbatul Balanta intra in competitie, insa nu ca ceilalti barbati acordand atentie femeii, ci acordandu-si atentie siesi.

Pentru a impresioana, isi alege cele mai potrivite haine, se aranjeaza, se pune la punct, astfel incat sa fie cel mai atragator barbat si femeile sa roiasca in jurul lui.

Barbatul Scorpion: Pe viata si pe moarte
Cand sunt gelosi si se simt in pericol, Scorpionii apeleaza la amenintari. De obicei nu le pun in practica, insa amenintarile cu sinuciderea sunt o practica. “Mai bine mor decat fara tine!”, poate fi o replica des intalnita.

Barbatul Sagetator: Paranoia
Chiar daca nu au motive de ingrijorare, barbatii Sagetatori sunt pregatiti de lupta. Sunt destul de paranoici si vad amentintari la orice pas. Au nevoie tot timpul de asigurari ca inca exista dragoste pentru ei.

Barbatul Capricorn: Detectivi particulari
Capricornii sunt detectivi innascuti. Tot timpul atenti la cele mai mici detalii pentru a nu fi luati prin surprindere.

Iar cand sunt gelosi, ii depasesc pe Berbeci si Scorpioni la un loc, transformandu-se intr-o prezenta demonica de-a dreptul. Desi pretind ca nu sunt gelosi, cauta toate informatiile despre rival pentru a-i afla punctele slabe.

Barbatul Varsator: Abandon
Atunci cand se simte amenintat, barbatul Varsator, abandoneaza lupta. Nici macar nu o incepe. Va disparea pur si simplu, fara nicio vorba, vreun telefon, vreun mesaj care sa-ti dea de inteles ca a plecat.

Barbatul Pesti: Autodistrugere
Cand sunt gelosi, barbatii Pesti intra intr-un program de autodistrugere: nu se mai ingrijesc, fumeaza mult, beau mult, isi fac piercing-uri, tatuaje, conduc cu viteza, nu dorm. Durerea ii face sa se simta unici.

Continue Reading
To Top