Explozie devastatoare într-un bloc. Sunt morți și răniți

Știri interne

Explozie devastatoare într-un bloc. Sunt morți și răniți

Explozie devastatoare într-un bloc. Sunt morți și răniți

Un alt caz șocant zguduie România în această zi! O explozie puternică, care a fost urmată de un incendiu a avut loc într-un bloc din județul Sibiu. Mai multe persoane au fost evacuate din blocul care a fost cuprins de flăcări. Doi oameni și-au pierdut viața în incidentul cumplit. Iată ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Sibiu despre explozia puternică!

Potrivit Antena 3 CNN, o explozie puternică s-a petrecut într-un bloc din județul Sibiu. Doi oameni au murit în incidentul cumplit, asta după ce explozia a fost urmată de un incendiu, iar mai multe persoane au fost evacuate de urgență.

Explozie devastatoare într-un bloc din Sibiu

În această dimineață, pe data de 24 septembrie 2023, Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Sibiu a ajuns într-un bloc din județ, pentru că la un apartament a avut loc o explozie, care a fost urmată de un incendiu puternic.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, o ATPVM, o autoscară, două echipaje SMURD, una dintre acestea cu medic și un echipaj SAJ. Pompierii au evacuat 20 de persoane din blocul care a fost cuprins de flăcări.

„Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum. Intervenția este în dinamică”, transmitea ISU Sibiu în urmă cu doar o oră.

Doi oameni au murit în explozie

Se defășoară operațiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului în care a avut loc explozia, care a fost urmată de un incendiu devastator. Pompierii au păstruns în locuința care a luat foc în această dimineață. Din păcate, două persoane au fost găsite decedate în apartament.

„Pompierii au reușit pătrunderea în apartament. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfășoară operațiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului”, a transmis sg. maj. Andreea Ștefan.

Continue Reading
To Top