Știri interne

Informația momentului despre Irina Loghin. Ce s-a întâmplat cu regina muzicii populare

Informația momentului despre Irina Loghin. Ce s-a întâmplat cu regina muzicii populare

Irina Loghin refuză de peste 50 de ani să mai mănânce anumite alimente. Motivul alegerii făcute de cea supranumită regina muzicii populare a fost explicat chiar de către ea. De ce a scos din meniul zilnic aceste produse?

Irina Loghin a scos din dieta sa un număr semnificativ de alimente. Îndrăgita cântăreață a renunțat să mai mănânce aceste produse, iar explicația este una cât se poate de simplă și a fost oferită chiar de ea.

Cunoscuta interpretă de muzică populară a susținut că acesta este motivul pentru care arată atât de bine în ciuda faptului că a ajuns la 84 de ani. Ea a menționat că eliminarea celor patru alimente au ajutat-o să se mențină sănătoasă și în formă.

Irina Loghin a renunțat definitiv la acest aliment

Astfel, de zeci de ani, Irina Loghin a eliminat complet carnea din meniul zilnic. Ea a optat pentru un regim alimentar care are în compoziție fructe, legume și cereale. Ea a explicat că acest regim vegetarian o ajută foarte mult atât la trup cât și la suflet.

„De obicei, eu nu gătesc porc. Carnea este departe de mine, am renunțat la carne. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela”, a povestit Irina Loghin.

Sarmalele pregătite de Regina muzicii populare

Regina muzicii populare nu pune gura pe carne doar când nu are altă soluție și se află în deplasare. Dezvăluirea cântăreței îi face pe mulți să se întrebe ce pune pe masă de sărbători aceasta, dacă carnea lipsește cu desăvârșire. Răspunsul a venit tot de la ea.

„Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Un fin ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmale de pește.”, a povestit aceasta.

Cu toate că nu mănâncă carne, nu înseamnă că și ceilalți membri ai familiei trebuie să procedeze întocmai. Irina Loghin a susținut că pentru restul familiei face și de porc, dar ea și cu fata ei nu servesc.

Interpreta susține că anumite produse sunt crimă pentru ficat și stomac

Cântăreața de muzică populară nu pune gura nici pe mezeluri și afumături.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a spus Irina Loghin.

Ea a susținut că noi toți trebuie să fim cu băgare de seamă la orice lucru mâncăm.

„În primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a subliniat ea.

Continue Reading
To Top