Știri interne

Horoscop toamnă Camelia Pătrășcanu

Horoscop toamnă Camelia Pătrășcanu

Berbecii au o toamnă harnică, au multe lucruri de făcut. Spun exact ce vor de la omul cu care colaborează. Marte poate aduce multe discuții la început de toamnă. Totul se pune pe tapet. Dacă au de reglat lucruri ce țin de trecut e bine să o facă.

Pentru Tauri, prima parte a toamnei aduce preocupare pentru interesele lor, confortul lor. Nu colaborează decât cu persoanele pe care se pot baza. Poate funcționa munca în colaborare. Dacă deja colaborează cu cineva, au multe observații de făcut în legătură cu limitele lor. Au nevoie de un sprijin consistent pentru a rezolva lucrurile.

Horoscop toamnă 2023. Pentru Gemeni, prima parte a toamnei poate aduce încă voiaje și călătorii. Își pot schimba agenda de vacanță de la o zi la alta. Unele discuții pe care le poartă pot fi legate de activitate sau de bani. De la jumătatea lui octombrie, își știu mai bine interesul. Nu sunt atrași de ce e mai provocator și mai bănos.

Racii sunt preocupați de bani. Pot simți după 10 octombrie că mai au de învățat ceva pentru a ajunge acolo unde lucrurile sunt plăcute sau ușoare. Sunt foarte dibaci, își bagă nasul în toate. Pot face multe lucruri bune.

Pentru Lei, în special după 10 octombrie, intră într-o perioadă fastă din punct de vedere financiar. E bine să fie preocupați de muncă, să fie conștiincioși. Au inspirație cum să fie eficienți financiar. Cer sfaturi și le primesc de urgență. Își impun voința sau fac legea în cămin. Finalul de toamnă îi găsește veseli și inspirați.

Fecioarele sunt mai reflexive în septembrie, au nevoie să își încarce bateriile. Dacă au avut grijă de ele la final de vară, luna octombrie va aduce energie, chef de lucru. Sunt concentrate pe interes, pe câștig, pe punerea în valoare a atuurilor lor, a dibăciilor lor. Finalul de toamnă le găsește mai mult în casă. Chiar dacă au chef de ducă, cam sunt țintuite locului.

Horoscop toamnă 2023. Pentru Balanțe, luna septembrie poate fi dedicată prietenilor sau reconectării cu alții. Sunt un pulsar și emit energie, atrag atenția. În octombrie, fac un pas înapoi. Se ocupă de problemele lor, au multe lucruri la care să se gândească. Pot cheltui, de nevoie mai mult, pentru casă, dar cu zgârcenie și atenție.

Scorpionii sunt preocupați de carieră în septembrie. Știu ce au de făcut, ei dirijează lucrurile. Trebuie să știe să fie liberi. Obțin rezultate în urma activității lor. Sunt populari pentru lucrurile pe care le fac. Sunt harnici, eficienți, implicați. E bine să fie atenți la început de octombrie la sănătate.

Săgetătorii au un septembrie călător ori aducător de vești de departe. În octombrie, întâlnirile cu superiorii dau roade. Își iau energie din felul în care oamenii reacționează la acțiunile lor. Trebuie să fie atenți la sănătate, să vadă ce e toxic în obiceiurile lor, în stilul lor de viață Finalul de toamnă îi prinde foarte energici.

Citește continuarea pe FANATIK.RO

Continue Reading
To Top