Top trei cele mai invidioase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei se nasc cu o doză de invidie şi răutate în sânge"

Lifestyle

Top trei cele mai invidioase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: “Ei se nasc cu o doză de invidie şi răutate în sânge”

Top trei cele mai invidioase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: “Ei se nasc cu o doză de invidie şi răutate în sânge”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai invidioase zodii.

“Invida acestor zodii te poate afecta din cauza comportamentului lor. Sunt oameni care pot deveni invidioşi din varii motive, deci nu trebuie să fii cel mai frumos sau cel mai inteligent.

Berbecul, una dintre cele trei zodii invidioase

Aceştia sunt printre cei mai invidioşi din tot zodiacul. Îşi pot schimba rapid sentimentele pozitive, în sentimente negative. Când o persoană apropiată lor reuşeşte cam în orice, ei în loc să se bucure, devin foarte invidioşi.

Invidia lor este sub formă de întrebări. Berbecii se nasc cu o doză de invidie şi răutate în sânge. Aceste persoane au tendinţa să fie toxice şi negativiste.

Săgetătorii, în topul celor mai invidioase zodii

Cei nascuţi sub acest semn zodiacal au tendinţa de a nu se bucura pentru prietenii apropiaţi. Cel mai probabil invidia lor este dată de incapabilitatea lor de a duce la bun sfârşit anumite sarcini. Pe lângă faptul că nu se vor bucura de reuşita celor din jur, vor face tot posibilul de a-i sabota. Devin nişte mici dictatori. Când ai uitat să le mulţumeşti pentru ceea ce au făcut pentru tine, îţi devin duşmani. Ei recurg la toate aceste lucruri doar din dorinţa de a nu se mai simţi singuri.

Citește mai departe pe Antena3.ro.

Continue Reading
To Top