Lifestyle

Cele mai afectate zodii de Luna Plină din Berbec. Vor fi schimbări la 180 de grade

Cele mai afectate zodii de Luna Plină din Berbec. Vor fi schimbări la 180 de grade

Deși nu este un secret pentru nimeni că relațiile sunt ingredientul cheie al sezonului Balanță, de cele mai multe ori trecem cu vederea relația pe care o avem cu noi înșine, sau lipsa acesteia. Potrivit specialiștilor, iubirea de sine este esențială atunci când ne gândim la modul în care luna plină din Berbec din septembrie 2023 va afecta fiecare semn zodiacal. Astrologia acestei lunații este, de asemenea, o enigmă. Haideți să vedem ce spun specialiștii.

Potrivit stylecaster.com, pe 29 septembrie, la exact 5:57 a.m. ET, luna va atinge vârful de plinătate prin șase grade de Berbec. Luna aduce în prim plan pasiunile încinse și dorința de autonomie de sine (Berbec) în prim-plan. Cum îți va fi afectată starea emoțională și la ce trebuie să se aștepte fiecare nativ.

Cum va afecta Luna Plină din Berbec, de pe data de 29 septembrie 2023 fiecare semn zodiacal
Berbec

În ciuda faptului că Luna atinge apogeul în zodia ta, relația pe care o ai cu „ceilalți” este sub lumina reflectoarelor lunii pline, Berbec. De exemplu, în timp ce vezi un parteneriat semnificativ încheindu-se, conducătorul tău celest, Marte, va sta alături de Nodul Sud din Balanță, îndemnându-te să te eliberezi și să faci pace cu angajamente, compromisuri și/sau tendințe plăcute oamenilor care nu îți mai susțin creșterea spirituală.

Taur

Ritualurile tale zilnice te împuternicesc sau te lasă epuizat? Luna aterizează pe cea de-a 12-a casă secretă a închiderii, a viselor și a tiparelor inconștiente, evidențiind totul, de la subconștient până la dorința de intimitate.

Gemeni

Aruncă o privire atentă asupra rețelei tale de socializare și cercurilor de prieteni. Îți place sau nu, aspirațiile tale viitoare și sentimentul de apartenență la lume sunt subliniate în acest moment. Cu toate acestea, atunci când iei în considerare influența lui Marte împreună cu Nodul Sud din Balanță – eliberează totul, de la o expresie de sine ca de fațadă până la modele romantice care nu îți sunt de folos – este important să recunoști părțile vieții personale care au ajuns oficial la o dată de expirare. Ce te face fericit? Te-ai înconjurat de persoane care sunt autentice și care susțin eforturile tale unice?

Rac

Îți dai seama de rădăcina inhibițiilor tale, mai ales când vine vorba de dorința ta de a conduce. În timp ce luna atinge vârfurile în Berbec și cel mai public punct din harta ta natală – a 10-a casă a carierei, ambiția, părinții, superiorii – conducătorul acestui eveniment lunar, care se întâmplă să fie Marte, va face o conjuncție cu Nodul Sud în Balanța prin a patra casă a casei, familiei și fundamentelor emoționale. Ar trebui să te gândești la ceea ce urmează pentru revizuire, în special atunci când vine vorba de sentimentul de autoritate. Este acest lucru în concordanță cu viața ta personală? Dacă se învârte în jurul spațiului tău de locuit și/sau al atmosferei emoționale, există o lipsă de echilibru?

Leu

Deși te simți îndrumat să îți asumi un risc intuitiv, o mentalitate învechită te poate împiedica să faci acest lucru. Desigur, odată cu luna plină care va înărca exotica a noua casă de călătorie, expansiune și învățământ superior, există dorința de a te aventura în necunoscut și de a face un salt de credință. Cu toate acestea, conducătorul lunii, Marte, va fi așezat alături de Nodul Sud care, la rândul său, te provoacă să eliberezi un stil de comunicare, un model de gândire și/sau un cerc interior care nu mai rezonează cu sistemele tale de credință individuale.

Fecioară

Nevoia ta de a fuziona ar putea contrazice sistemele tale de valori, dacă nu sentimentul tău general de securitate în acest moment. În timp ce luna plină aprinde cea de-a opta casă intimă de tranzacții, resurse partajate și uniuni intime, Marte va sta împreună cu Nodul Sud din Balanță, evidențiind modele de codependență, fie din punct de vedere financiar, fie interpersonal. Schimburile tale intime se bazează pe o înțelegere reciprocă? Te simți în siguranță în acest angajament sau te simți prins? Dacă există o lipsă de echilibru între ceea ce investești și ceea ce primești, ești încurajat să renunți.

Balanță

Te simți cu adevărat compatibil cu celălalt? Cu luna plină luminând a șaptea ta casă a relațiilor unu-la-unu, totul, de la parteneriatele tale până la capacitatea ta de compromis, este evidențiat în acest moment. Marte va alimenta focul din zodia ta și totul în timp ce stă alături de Nodul Sud al Destinului. Sunt acțiunile, dorințele și nivelurile tale de afirmare în armonie cu angajamentele tale? Același lucru este valabil și pentru parteneriatul tău ? Îți sprijină libertatea individuală și autenticitatea?

Scorpion

În perioada care urmează este foarte important să fii sincer cu tine însuți și să te confrunți cu ceea ce te împiedică inconștient să-ți maximizezi ziua. Îți dorești să fii în mai multe locuri și să vezi mai mulți oameni, dar adevărata întrebare este, ai la dispoziție atât de mult timp și energie ca să faci asta? Acest lucru este deosebit de important de luat în considerare, cu luna plină în Berbec zguduindu-ți a șasea casă consecventă a ritualurilor zilnice și a diligenței, evocând dorința de a prelua conducerea în acest domeniu al vieții tale.

Săgetător

Urmează-ți muza și ține-ți capul sus! La urma urmei, nu în fiecare zi Nodul Nord tranzitează cea de-a cincea casă expresivă a iubirii, a copiilor și a iubirii de sine. Tocmai aici va atinge vârful luna în această lună, aducând în prim plan un proiect de pasiune și/sau dorință romantică. Provocarea, totuși, ar putea proveni din apropierea lui Marte de Nodul Sud din Balanță, prin a 11-a casă a comunității, asociațiilor și viziunilor viitoare. Întreabă-te: pasiunile tale, gândurile creative și copilul interior sunt aliniate cu cercurile tale sociale? Te simți susținut?

Capricorn

Emoțiile cresc sub această lună plină. Luna guvernează, de asemenea, sectorul relațiilor tale, ceea ce poate sugera că există o persoană semnificativă în fruntea acestei lunații. Ești încurajat să te gândești la echilibrul tău dintre ceea ce trăiești la nivel emoțional și ceea ce prezinți celorlalți. Dorința ta pentru o reputație pașnică și armonioasă te împiedică să înțelegi lucrurile.

Vărsător

Dorința ta de a vorbi și de a te afirma în mediul tău imediat nu este atât de ușoară pe cât pare. De exemplu, în ciuda faptului că luna plină în Berbec aprinde a treia casă vocală a comunicării și cercurile interioare, conducătorul acestei lunații (Marte) va fi așezat alături de Nodul Sud al Destinului prin intermediul a noua casă a sistemelor de credință și a unui teritoriu necunoscut. Aceasta înseamnă că, deși probabil că ești la fel de inspirat ca oricând să ceri ceea ce vrei și să preiei conducerea, dorințele tale ar putea să nu fie neapărat aliniate cu sistemele tale de credințe și angajamentele anterioare.

Pești

Intri într-o eră nou-nouță, în care poți avea încredere în instinctele tale și îți poți urma inima. Cu toate acestea, înainte de a putea investi pe deplin în dorințele tale, există modele învechite de codependență pe care trebuie să le lași în urmă.

Continue Reading
To Top