I-au găsit ACUM telefonul! Ultimul mesaj trimis de DJ Lalla tânăra moartă pe plajă în Mamaia. Doamne e crunt!

Știri interne

Apar noi detalii despre DJ Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia.

Apar noi detalii despre DJ Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia.

Noi detalii cutremurătoare despre DJ Lalla | Tatăl artistei rupe tăcerea! A povestit ce s-a întâmplat în urmă cu o lună

Apar noi detalii despre DJ Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia.

Tatăl acesteia se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Totodată, bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist.

De altfel, pe pagina ei de pe o rețea socială, Laura Roșca recunoștea că luptă cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale. 

Anchetatorii merg acum pe mai multe ipoteze. Tânăra ar fi putut muri înecată, sau s-ar fi putut sinucide, însă nu exclud nici varianta unei crime. 

Tânăra, care a fost găsită Pe o plajă din Mamaia, era DJ și prezentatoare radio. A fost identificată de autorități după tatuaje și după brățara pe care o purta. 

Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat o profund. 

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.  

Mai mulți colegi și prieteni ai Laurei au postat mesaje de condoleanțe familiei după aflarea veștii. Acestea au strâns sute de comentarii de la fani. 

Trupul Laurei a fost găsit de o turistă care se plimba pe plajă. Femeia a crezut inițial că este vorba despre un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat, și-a dat seama că este o persoană care nu mișcă și a sunat imediat la 112. 

Deși pe trupul Laurei nu se aflau urme de violență, acesta a fost dus la ONML pentru necropsie.

Continue Reading
To Top