Lifestyle

Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au reușite pe toate planurile, Leii să fie atenţi la o trădare

Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au reușite pe toate planurile, Leii să fie atenţi la o trădare

Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse de la antena3.ro, ce pregătesc astrele pentru săptămâna viitoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

La Berbec a ieşit Luna, carte neutră care simbolizează că Berbecii vor da dovadă sau devin niște firi visătoare, își amintesc de trecut, rememorează niște amintiri, devin mai pasivi, mai detașați de familie, și seara și noaptea, dar emoțiile îi copleșesc în săptămâna următoare, iar pe lângă toate acestea, devin foarte receptivi la doleanțele celor. Deci visarea și reveriile acestea pentru Berbec sunt foarte importante săptămâna viitoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Taurul are o carte instabilă, clepsidra, când bună, când rea. Ea simbolizează și pasiunea, și sentimentele voastre exclusive, și posesivitatea, și gelozia, și duritatea, și dorința voastră de a avea bani mulți şi a sta să-i numărați, să-i manevrați, să-i puneți așa cum vă place vouă. Deci, pentru săptămâna viitoare, Taurii au oscilații de la pasiune până la partea financiară. Exact ce-i interesează: excesul şi în plus. Şi dragostea, și banii, pe amândouă le acceptă la cote mari. Dacă nu e 50-50, măcar 100%.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Pentru Gemeni a ieşit cosmosul, una din cărţile excelente sau cea mai bună, gen Vunjo. El simbolizează reușita, deci este momentul când orice faceți voi reușiți, și reușita nu este o reușită de duzină, ci va fi una excepțională. Veți rezolva fericit o situație destul de încuiată sau alambicată pe care nici cu gândul nu gândeaţi că veți reuși să o rezolvați. Deci o săptămână cu reușite pe toate planurile.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

La Raci, prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice, elan. Își iau zborul toate lucrurile benefice spre alte persoane, se duc să întoarcă vizita cuiva, fac vizite, relațiile amicale sunt la cote înalte, iar cu alte cuvinte Racul se pare că săptămâna viitoare are niște interzise pe care trebuie să și le rezolve, că nu devine el așa de la o săptămână la alta schimbător în bine, dar să-i fie de folos.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul s-a urcat într-o barcă și acum parcurge râul. E o carte negativă, simbolizează iluziile, reaua credință, un abandon din partea unei persoane sau o trădare pentru care tu ai pus speranțe în ea și ai cotat-o ca o prietenă sau un prieten bun. Deci ai grijă la o trădare pentru săptămâna viitoare și caută să nu devii tu prizonierul unei situații în care nu vei putea face mare lucru pentru tine.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

O carte mai degrabă pozitivă, simbolizând rapiditate, deci trebuie să vă mișcați rapid pentru a obține o schimbare benefică de situație. De aceea veți face deplasări și șansa e de partea voastră. Tot ce veți rezolva în urma acestor deplasări e cu reușită.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Balanţa are şi ea o carte pozitivă, simbolizează renaștere, reînnoire, sens benefic al tuturor lucrurilor. Ai libertate de mișcare, poți să te salvezi dintr-o situație dificilă în care te pricepi singur să intri. Vei primi foarte multe vești și te vei bucura de întoarcerea cuiva dintr-un concediu, dintr-o deplasare de undeva

Citește mai departe pe antena3.ro.

Continue Reading
To Top